(Video) „Am trăit un moment unic la BRAȘOV. Noi năzdrăvanii am colindat împreună cu un grup de copilași ai străzii. I-am găsit colindând și am hotărât să-i ajutăm, AM REUȘIT”

Last Updated on decembrie 10, 2019 Ansamblul folcloric Cununița Năzdrăvană a făcut un gest foarte frumos pentru un grup de copii care cântau colinde pe stradă.

Membrii ansamblului s-au alăturat copiilor și au încercat să îi ajute.

(Video) „Am trăit un moment unic la BRAȘOV. Noi năzdrăvanii am colindat împreună cu un grup de copilași ai străzii. I-am găsit colindând și am hotărât să-i ajutăm, AM REUȘIT” 1

Cei de la Cununita Nazdravana au scris pe Facebook: „Am trăit un moment unic la BRAȘOV.

Vezi video aici:

Noi năzdrăvanii am colindat împreună cu un grup de copilași ai străzii. I-am găsit colindând și am hotărât să-i ajutăm, AM REUȘIT.”

 

Previous Story

Accident grav! Două persoane au murit, alte 4 rănite. Impact violent microbuz cu autoturism, între Brașov și Targu Secuiesc

Next Story

Brașov. Angela, despre Corona: „Acest banner este la Campionatul Mondial in Japonia. Îl voi purta si afișa, cu mare drag …Acei nemernici care au pus la cale aceasta hoție, sa fie judecați in cel mai dur mod. Au distrus sute de mii de vise, au distrus niște copii tineri, foarte valoroși, care ajutau Brașovul si România prin munca lor. Echipa din Brașov a fost un …”