Accident grav! Două persoane au murit, alte 4 rănite. Impact violent microbuz cu autoturism, între Brașov și Targu Secuiesc

Last Updated on decembrie 10, 2019 Două persoane au decedat, iar alte patru au fost rănite într-un grav accident de circulație petrecut în această noapte pe un drum național din Moacșa, județul Covasna.

Un microbuz în care se aflau șase pasageri s-a lovit frontal de un autoturism intrat pe contra sens, informează mediafax.ro.

Accident grav! Două persoane au murit, alte 4 rănite. Impact violent microbuz cu autoturism, între Brașov și Targu Secuiesc 1

„Noaptea trecută, pe DN11 Târgu Secuiesc – Brașov, la kilometrul 38+160 de metri, pe raza localității Moacșa, județul Covasna, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și un microbuz (în care se aflau 6 persoane).

În urma impactului, cele două persoane din autoturism au decedat. De asemenea, din celălalt vehicul, patru persoane au fost rănite (două grav și două ușor).

În jurul orei 03.20, circulația rutieră a revenit la normal. Evenimentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe contrasens a autoturismului”, a anunțat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Revenim cu detalii!

 

 

 

Previous Story

Brașov. Ramona: „Draga Profi! …E inadmisibil, sa vii sa îmi cerți copilul pentru ca a mișcat o amarata de beteala de pe bara despărțitoare dintre casele de marcat. Dacă te deranjează ce face copilul meu, îmi spui mie, părintele lui-Nu tipi dumneata la el și îl faci sa plângă.Sunt tare curioasa, aveți nepoți, copii? La 2 ani jumatate oare ce …”

Next Story

(Video) „Am trăit un moment unic la BRAȘOV. Noi năzdrăvanii am colindat împreună cu un grup de copilași ai străzii. I-am găsit colindând și am hotărât să-i ajutăm, AM REUȘIT”