Brașov. Ramona: „Draga Profi! …E inadmisibil, sa vii sa îmi cerți copilul pentru ca a mișcat o amarata de beteala de pe bara despărțitoare dintre casele de marcat. Dacă te deranjează ce face copilul meu, îmi spui mie, părintele lui-Nu tipi dumneata la el și îl faci sa plângă.Sunt tare curioasa, aveți nepoți, copii? La 2 ani jumatate oare ce …”

Last Updated on decembrie 9, 2019 O clientă Profi Brașov reclamă faptul că al ei copil a fost certat de un agent de pază pentru că a avut „neobrăzarea” să miște o beteală de pe bara despărțitoare dintre casele de marcat.

Ramona  Cantemir: „Draga Profi! În special Profi Brașov ( cartier Gemenii) îți recomand cu insistenta sa fii mai exigent în recrutarea personalului lucrător, în special a agenților de paza care se cred zeii Universului.

Brașov. Ramona: „Draga Profi! ...E inadmisibil, sa vii sa îmi cerți copilul pentru ca a mișcat o amarata de beteala de pe bara despărțitoare dintre casele de marcat. Dacă te deranjează ce face copilul meu, îmi spui mie, părintele lui-Nu tipi dumneata la el și îl faci sa plângă.Sunt tare curioasa, aveți nepoți, copii? La 2 ani jumatate oare ce ...” 1
(foto adevarul.ro)
Brașov. Ramona: „Draga Profi! ...E inadmisibil, sa vii sa îmi cerți copilul pentru ca a mișcat o amarata de beteala de pe bara despărțitoare dintre casele de marcat. Dacă te deranjează ce face copilul meu, îmi spui mie, părintele lui-Nu tipi dumneata la el și îl faci sa plângă.Sunt tare curioasa, aveți nepoți, copii? La 2 ani jumatate oare ce ...” 2

E inadmisibil, sa vii sa îmi cerți copilul pentru ca a mișcat o amarata de beteala de pe bara despărțitoare dintre casele de marcat. Ma scuzați, dar eram acolo, lângă copilul meu și am văzut exact ce a făcut! Nu le-a rupt, mâncat, deteriorat!!! Le-a mișcat 3 cm mai încolo, dar vi le-am aranjat înapoi, ca sa nu va cada coroana dacă le aranjați dumneavoastră.

Dacă te deranjează ce face copilul meu, îmi spui mie, părintele lui-Nu tipi dumneata la el și îl faci sa plângă.Sunt tare curioasa, aveți nepoți, copii? La 2 ani jumatate oare ce făceau? Nu erau curioși?

Aaa….și doamna de la casa, dacă eu discut cu domnul agent de paza, dumneata de ce răspunzi în locul dumnealui? Sunteți avocatul poporului? Rușine pentru atitudinea pe care ați avut-o astăzi, draga doamna casiera și draga domnule agent de paza.

Draga Profi, acțiunea de mai sus s-a petrecut astăzi, 9.12.2019, aproximativ ora 18:00”.

Previous Story

Brașov. Cine este femeia care a trăit trei luni într-un cort, la marginea pădurii, în Șchei. Polițiștii au identificat-o

Next Story

Accident grav! Două persoane au murit, alte 4 rănite. Impact violent microbuz cu autoturism, între Brașov și Targu Secuiesc