Brașov. Cine este femeia care a trăit trei luni într-un cort, la marginea pădurii, în Șchei. Polițiștii au identificat-o

Last Updated on decembrie 9, 2019
O femeie misterioasă i pus pe jar pe locuitorii din Șchei. Acești au chemat poliția pentru a afla de ce o femeie locuiește de trei luni într-un cort la marginea unei păduri din zonă.

Femeia misterioasă care a trăit timp de trei luni de zile într-un cort montat la marginea unei păduri din Brașov a fost identificată. Polițiștii din Brașov au declarat că este vorba despre o femeie în vârstă de 45 de ani, din Constanța, anunță Libertatea.

Brașov. Cine este femeia care a trăit trei luni într-un cort, la marginea pădurii, în Șchei. Polițiștii au identificat-o 1

Femeia, care era descrisă de persoanele care locuiesc pe strada Curcanilor drept o tânără, ”cu păr lung șaten închis, înăltuță, slăbuță”, ”pare îngrijită, îmbrăcată, a stârnit curiozitatea localnicilor, care au anunțat poliția.

Deși polițiștii s-au deplasat la fața locului atât dimineața, cât și seara, în mai multe rânduri, aceștia n-au găsit pe nimeni. Au ales, însă, să deschidă cortul, unde au găsit o carte de rugăciuni, o căpățână de usturoi, o trusă de unghii, un ceai de cimbrișor, haine, un sac de dormit, dar niciun act de identitate sau alt obiect care să o identifice pe fată, potrivit Libertatea.ro.

Luni dimineață, însă, femeia a fost identificată de oamenii legii, care au dus-o la secție pentru a afla mai multe informații.

Deși polițiștii o găsiseră și o predaseră asistenților sociali azi dimineață, femeia misterioasă care a locuit 3 luni într-un cort la marginea pădurii de lângă Șcheii Brașovului a revenit, câteva ore mai târziu, în locul cu pricina.

Libertatea a vorbit cu o vecină din zonă, iar aceasta a povesit că a invitat-o pe femeie la o cafea și a aflat mai multe despre cea care i-a mobilizat azi pe agenții de poliție din localitate. Femeia a mărturisit că lucrează ca bucătăreasă, dar preferă să doarmă în natură. După toate cele întâmplate, aceasta nu vrea să renunțe la obiceiul său și și-a aranjat să stea în curtea unei localnice.

Previous Story

Corona, Rușinea Brașovului. Allen Coliban: „Dopaj din bani publici la Brașov… Primarul Scripcaru să își ceară scuze în mod public pentru dezastrul creat și apoi să demareze auditul întregului club, începând cu cel promis în 2014, la secția de fotbal ce a tocat sume enorme din bani publici.  Să existe o …”

Next Story

Brașov. Ramona: „Draga Profi! …E inadmisibil, sa vii sa îmi cerți copilul pentru ca a mișcat o amarata de beteala de pe bara despărțitoare dintre casele de marcat. Dacă te deranjează ce face copilul meu, îmi spui mie, părintele lui-Nu tipi dumneata la el și îl faci sa plângă.Sunt tare curioasa, aveți nepoți, copii? La 2 ani jumatate oare ce …”