Brașov. Cine este femeia care a trăit trei luni într-un cort, la marginea pădurii, în Șchei. Polițiștii au identificat-o

O femeie misterioasă i pus pe jar pe locuitorii din Șchei. Acești au chemat poliția pentru a afla de ce o femeie locuiește de trei luni într-un cort la marginea unei păduri din zonă.

Femeia misterioasă care a trăit timp de trei luni de zile într-un cort montat la marginea unei păduri din Brașov a fost identificată. Polițiștii din Brașov au declarat că este vorba despre o femeie în vârstă de 45 de ani, din Constanța, anunță Libertatea.

Brașov. Cine este femeia care a trăit trei luni într-un cort, la marginea pădurii, în Șchei. Polițiștii au identificat-o 1

Femeia, care era descrisă de persoanele care locuiesc pe strada Curcanilor drept o tânără, ”cu păr lung șaten închis, înăltuță, slăbuță”, ”pare îngrijită, îmbrăcată, a stârnit curiozitatea localnicilor, care au anunțat poliția.

Deși polițiștii s-au deplasat la fața locului atât dimineața, cât și seara, în mai multe rânduri, aceștia n-au găsit pe nimeni. Au ales, însă, să deschidă cortul, unde au găsit o carte de rugăciuni, o căpățână de usturoi, o trusă de unghii, un ceai de cimbrișor, haine, un sac de dormit, dar niciun act de identitate sau alt obiect care să o identifice pe fată, potrivit Libertatea.ro.

Luni dimineață, însă, femeia a fost identificată de oamenii legii, care au dus-o la secție pentru a afla mai multe informații.

Deși polițiștii o găsiseră și o predaseră asistenților sociali azi dimineață, femeia misterioasă care a locuit 3 luni într-un cort la marginea pădurii de lângă Șcheii Brașovului a revenit, câteva ore mai târziu, în locul cu pricina.

Libertatea a vorbit cu o vecină din zonă, iar aceasta a povesit că a invitat-o pe femeie la o cafea și a aflat mai multe despre cea care i-a mobilizat azi pe agenții de poliție din localitate. Femeia a mărturisit că lucrează ca bucătăreasă, dar preferă să doarmă în natură. După toate cele întâmplate, aceasta nu vrea să renunțe la obiceiul său și și-a aranjat să stea în curtea unei localnice.