Poluare Brașov. Andreea: „E din ce in ce mai rău… ” George Boroda:  „Azi am ieșit jumătate de ora si îmi miros și acum hainele. Pare a fi …”

Last Updated on decembrie 7, 2019 Senzorii de poluare au luat-o razna sâmbătă dimineața, și cele omologate și cele neomologate, așa cum le place celor de la Primărie. Dacă e să ne luăm după Garda de Mediu, brașovenii circulă non-stop cu mașinile de vineri.

Cine poluează masiv Brașovul?

Poluare Brașov. Andreea: „E din ce in ce mai rău... ” George Boroda:  „Azi am ieșit jumătate de ora si îmi miros și acum hainele. Pare a fi ...” 1 Poluare Brașov. Andreea: „E din ce in ce mai rău... ” George Boroda:  „Azi am ieșit jumătate de ora si îmi miros și acum hainele. Pare a fi ...” 2 Poluare Brașov. Andreea: „E din ce in ce mai rău... ” George Boroda:  „Azi am ieșit jumătate de ora si îmi miros și acum hainele. Pare a fi ...” 3

Pe grupul de Facebook Stop poluării din Brașov! Vrem aer curat! Andreea Berbece a scris: „E din ce in ce mai rau… ”

Poluare Brașov. Andreea: „E din ce in ce mai rău... ” George Boroda:  „Azi am ieșit jumătate de ora si îmi miros și acum hainele. Pare a fi ...” 4

George Boroda: Azi am iesit jumate de ora si imi miros și acum hainele. Pare a fi bitum-plastic ars ; un fum greu si neplăcut, iritant.  Cu aerul asta ne îmbolnăvim cu totii in oraș. Din pacate va trebui să semnalăm problemele astea la organizațiile internaționale de protecție a mediului și a sănătății populației. Nepăsarea autorităților e ridicolă. Am cumparat purificator , are și senzor de microparticule pe el. Xiaomi Mi Pro

Cristina Anghel:De la firma aceea care arde cauciucuri, de pe sos. Cristianului. In zona este ceața deasa de fum-ora 24.

Alexandru Csergo: Azi nu am aerisit. In casa miroase mai ok decât afara. Avem multe flori. Am tras draperiile. Fotosinteza și-a făcut treaba!
Cristina Anghel: „Ora 3 noaptea”.
Poluare Brașov. Andreea: „E din ce in ce mai rău... ” George Boroda:  „Azi am ieșit jumătate de ora si îmi miros și acum hainele. Pare a fi ...” 5

Mihai Stan: Este Hidrogen Sulfurat, gaz toxic cancerigen, de la groapa de gunoi Fin Eco, acest miros va fin inca 30-40 de ani de aici in colo,ba chiar mai rau, se pun gunoaie in celula 3, si sunt 6 celule in total.

Mihai Stan: Parte proasta e ca va plangeti doar aici pe facebook, nu participa nimeni la protestele facute pe aceasta tema, de aceea …bucurati-va de acest Cancer pe care-l respirati !

Boroda George: Mihai Stan , ai mare dreptate , participarea la proteste și sesizările la Garda de Mediu (care sunt raportate obligatoriu de către ei in rapoartele anuale !) – sunt singurele două posibilități pe care le avem pentru a lupta pentru aerul nostru. Aerul plouat ne ia ani din viata , nu cred ca mai conteaza câteva ore la protest și 10 minute o sesizare online la cjbrasov@gnm.ro

Previous Story

Brașov-București. Camelia: „Pentru prima oara in viata, fără gluma, mi-e frica într-un tren !! Trenul se zgâlțâie îngrozitor …Si, nu, nu e CFR…Sincer, săream la propriu de pe scaune. Noroc ca …”

Next Story

Brașov. Sătul de poluare. George Boroda: „Doua zile am respirat cauciuc și plastic ars. Am cumpărat măști anti-poluare pentru toată familia, cu genul asta de poluare nu ne putem juca… Primăria nu face nimic. Garda de Mediu nu face nimic. Moartea vine prin aer, particule foarte mici de plastic și cauciuc pătrund în plămâni și nici un tratament nu le mai poate scoate. Provoacă cancer ! Iar autoritățile …”