Brașov-București. Camelia: „Pentru prima oara in viata, fără gluma, mi-e frica într-un tren !! Trenul se zgâlțâie îngrozitor …Si, nu, nu e CFR…Sincer, săream la propriu de pe scaune. Noroc ca …”

Last Updated on decembrie 6, 2019 Mersul cu trenul a devenit o aventură extremă, nu doar cu cele care aparțin de CFR. O călătoare povestește ce a pățit pe ruta Brașov-București.

Pe Facebook, Camelia Cristiana Spataru a scris : „Avem de făcut un drum cu trenul de la Brașov la București. Suntem in tren si pentru prima oara in viata, fără gluma, mi-e frica într-un tren !! Trenul se zgâlțâie îngrozitor … de parca e gata sa sară de pe sine.
Brașov-București. Camelia: „Pentru prima oara in viata, fără gluma, mi-e frica într-un tren !! Trenul se zgâlțâie îngrozitor ...Si, nu, nu e CFR...Sincer, săream la propriu de pe scaune. Noroc ca ...” 1
(foto arhiva)

Vagoane din ‘68, nu mai au suspensie, iar in unele porțiuni de drum baga frica in tine. Sincer, săream la propriu de pe scaune. Noroc ca au băgat căldură. Si priza merge. Si, nu, nu e CFR”.

Previous Story

(Foto) Theodora: „Nicăieri nu-i mai frumos, ca-n Brașovul meu iubit!”

Next Story

Poluare Brașov. Andreea: „E din ce in ce mai rău… ” George Boroda:  „Azi am ieșit jumătate de ora si îmi miros și acum hainele. Pare a fi …”