Brașov. Sătul de poluare. George Boroda: „Doua zile am respirat cauciuc și plastic ars. Am cumpărat măști anti-poluare pentru toată familia, cu genul asta de poluare nu ne putem juca… Primăria nu face nimic. Garda de Mediu nu face nimic. Moartea vine prin aer, particule foarte mici de plastic și cauciuc pătrund în plămâni și nici un tratament nu le mai poate scoate. Provoacă cancer ! Iar autoritățile …”

Last Updated on decembrie 7, 2019 Un brașovean s-a săturat să filtreze cu plămânii aerul poluat din Brașov și a trecut la acțiune. Și-a cumpărat mască profesională iar pentru apartament un purificator de aer care reține particulele cancerigene PM 2.5.

George Boroda: „Doua zile am respirat cauciuc și plastic ars. Unele surse indica Remat Brașov ca fiind locul de unde au fost împrăștiate pulberile cancerigene in tot orașul. Sute de mii de oameni afectați de câțiva poluatori care ar face orice pentru BANI !

Brașov. Sătul de poluare. George Boroda: „Doua zile am respirat cauciuc și plastic ars. Am cumpărat măști anti-poluare pentru toată familia, cu genul asta de poluare nu ne putem juca... Primăria nu face nimic. Garda de Mediu nu face nimic. Moartea vine prin aer, particule foarte mici de plastic și cauciuc pătrund în plămâni și nici un tratament nu le mai poate scoate. Provoacă cancer ! Iar autoritățile ...” 1 Brașov. Sătul de poluare. George Boroda: „Doua zile am respirat cauciuc și plastic ars. Am cumpărat măști anti-poluare pentru toată familia, cu genul asta de poluare nu ne putem juca... Primăria nu face nimic. Garda de Mediu nu face nimic. Moartea vine prin aer, particule foarte mici de plastic și cauciuc pătrund în plămâni și nici un tratament nu le mai poate scoate. Provoacă cancer ! Iar autoritățile ...” 2 Brașov. Sătul de poluare. George Boroda: „Doua zile am respirat cauciuc și plastic ars. Am cumpărat măști anti-poluare pentru toată familia, cu genul asta de poluare nu ne putem juca... Primăria nu face nimic. Garda de Mediu nu face nimic. Moartea vine prin aer, particule foarte mici de plastic și cauciuc pătrund în plămâni și nici un tratament nu le mai poate scoate. Provoacă cancer ! Iar autoritățile ...” 3

Am cumpărat măști anti-poluare pentru toată familia, cu genul asta de poluare nu ne putem juca…
Primăria nu face nimic.

Garda de Mediu nu face nimic.
Moartea vine prin aer, particule foarte mici de plastic și cauciuc pătrund în plămâni și nici un tratament nu le mai poate scoate. Provoacă cancer ! Iar autoritățile nu recunosc problema !

Bătaie de joc , nesimțire crasă și indolența autorităților ne taie ani din viață!”

Monica Juncu: „Bună dimineața, Brașov! A cui o fi bună… fără aer proaspăt, curat, nepoluat.

De peste o oră încerc să aerisesc, cum mi-e obiceiul dimineața, seara și ori de câte ori e nevoie.
De fapt, așa cum e și recomandat de OMS/WHO (Organizația Mondială a Sănătății / World Health Organization).

Brașov. Sătul de poluare. George Boroda: „Doua zile am respirat cauciuc și plastic ars. Am cumpărat măști anti-poluare pentru toată familia, cu genul asta de poluare nu ne putem juca... Primăria nu face nimic. Garda de Mediu nu face nimic. Moartea vine prin aer, particule foarte mici de plastic și cauciuc pătrund în plămâni și nici un tratament nu le mai poate scoate. Provoacă cancer ! Iar autoritățile ...” 4

Dar nu ai cum! Orașul de munte a devenit orașul de pute… Și nu putoarea e problema, ci conțintul.

Oare cât mai îndurăm bătaia de joc?
Sănătatea noastră, deci personală, fizică și mentală e la mijloc…
😪🤢😷🤒🤕
Ar trebui să ne pese! Chiar ar trebui…”

Previous Story

Poluare Brașov. Andreea: „E din ce in ce mai rău… ” George Boroda:  „Azi am ieșit jumătate de ora si îmi miros și acum hainele. Pare a fi …”

Next Story

Rușinea Brașovului. Dopaj la Corona. După echipa de handbal, hocheiul?! Surse: 19 jucători, dintre care doi minori, au fost supuși tratamentului cu laser intravenos, interzis de către WADA