Jumbo Brașov. Maria: „Am amețit pana am reușit sa ieșim din magazin”. Paula: „Jumbo pe două nivele!! Am urcat pe scări rulante dar de acolo m-am tot dus, pur si simplu un labirint fără semne de ieșire, nu mai știam cum sa ies …Jumbo o clădire imensa cu …”

Last Updated on decembrie 2, 2019 Jumbo a dat lovitura la Brașov. Însă mulți clienți nu apreciază „labirintul”, ca la IKEA, trebuie să treci prin tot magazinul pentru a ajunge la casele de marcat. Poate ar trebui ca semnele de ieșire spre casele de marcat să fie mai vizibile, la fel și semnele pentru ieșirile în caz de incendiu.

Marczi Paula: „Nu recomand! De ce? Jumbo pe două nivele!! Am urcat pe scări rulante dar de acolo m-am tot dus, pur si simplu un labirint fără semne de ieșire, nu mai știam cum sa ies …🙈Jumbo o clădire imensa cu două uși la parter, în caz de incendiu cum naiba ieși afara? Îmi este teama, recunosc. Gândiți-va ca intra atâta lume”.

Jumbo Brașov. Maria: „Am amețit pana am reușit sa ieșim din magazin”. Paula: „Jumbo pe două nivele!! Am urcat pe scări rulante dar de acolo m-am tot dus, pur si simplu un labirint fără semne de ieșire, nu mai știam cum sa ies ...Jumbo o clădire imensa cu ...” 1

Malina Dumitrescu: „Parcarea de la Sergros Brasov, de două săptămîni invadată de clientii proaspătului inaugurat Jumbo.
45 de minute pe ceas (data trecută 35!) ca să ies din parcare.

Jumbo Brașov. Maria: „Am amețit pana am reușit sa ieșim din magazin”. Paula: „Jumbo pe două nivele!! Am urcat pe scări rulante dar de acolo m-am tot dus, pur si simplu un labirint fără semne de ieșire, nu mai știam cum sa ies ...Jumbo o clădire imensa cu ...” 2

Jumbo ăsta dă ceva pe gratis? Au tigăi sau bormașini la reducere???
Iar cu Selgros, mă intreb cine-i fraierul: eu, că insist să-i mai frecventez în condițiile astea, sau ei, că nu fac nimic pentru a-și păstra clienții?
Pînă una-alta…

Concluzie: mergeți pe Calea Bucuresti din Brasov chiar numa’ dacă n-aveți ceva mai bun de făcut!”

Andreea Bianca Olariu: „Dezamăgitor ! Personal imi da o stare de nesiguranță! Cum sa ai o singura intrare si o singura iesire!? Oameni buni, toalete aveti??? Sunt curioasa in ce conditii lucreaza angajatii…. 😐”

Aylin Maria: Am amețit pana am reușit sa ieșim din magazin, foarte prost amenajat …pana la ieșire ești nevoit sa parcurgi tot magazinul!! Ferească Dumnezeu de un incendiu ca nu mai iese nimeni de acolo !! Plus ca produsele au un preț pe raft si altul la casa … cu alte cuvinte n as mai merge vreodată !!!”

Iuliana Susanu: Ideea de labirint e buna pentru ei ca si magazin, pentru client este enervant si obositor!

Previous Story

Brașov. Polițistul Marian Godină, amenințat cu un briceag, de Ziua Națională. A sunat la 112 …„După fix 15 minute, cronometrate, am observat venind loganul de poliție. Mergea frumos în coloana de mașini, fără girofaruri măcar, fără sirene. Cuminte ca toți ceilalți. A oprit lângă noi și a …”

Next Story

Brașov. Viata in Schei: „A fost o vreme când românii din Șchei purtau pe ascuns tricolorul, iar această pălărie este o mărturie a acelor timpuri. Panglicile tricolor din mătase, adăugate ulterior în exteriorul pălăriei sunt semnul bun al libertății. Ieri te-am cinstit …”