Brașov. Viata in Schei: „A fost o vreme când românii din Șchei purtau pe ascuns tricolorul, iar această pălărie este o mărturie a acelor timpuri. Panglicile tricolor din mătase, adăugate ulterior în exteriorul pălăriei sunt semnul bun al libertății. Ieri te-am cinstit …”

Last Updated on decembrie 2, 2019 Junii Brașovului au sărbătorit Ziua Națională în Piața Unirii.

Viata in Schei: „A fost o vreme când românii din Șchei purtau pe ascuns tricolorul, iar această pălărie este o mărturie a acelor timpuri. Panglicile tricolor din mătase, adăugate ulterior în exteriorul pălăriei sunt semnul bun al libertății.
Brașov. Viata in Schei: „A fost o vreme când românii din Șchei purtau pe ascuns tricolorul, iar această pălărie este o mărturie a acelor timpuri. Panglicile tricolor din mătase, adăugate ulterior în exteriorul pălăriei sunt semnul bun al libertății. Ieri te-am cinstit ...” 1

Ieri te-am cinstit cum se cuvine, iar astăzi îți repet: La mulți ani, Românie!”

Dumitru Malinas: „În horă cu Junii Brasovului Schei❤💛💙”
Brașov. Viata in Schei: „A fost o vreme când românii din Șchei purtau pe ascuns tricolorul, iar această pălărie este o mărturie a acelor timpuri. Panglicile tricolor din mătase, adăugate ulterior în exteriorul pălăriei sunt semnul bun al libertății. Ieri te-am cinstit ...” 2

Marcu Romica: „BRAȘOVEANCA…. Dansata de junii Brașovului Schei..”

La Multi Ani!

Previous Story

Jumbo Brașov. Maria: „Am amețit pana am reușit sa ieșim din magazin”. Paula: „Jumbo pe două nivele!! Am urcat pe scări rulante dar de acolo m-am tot dus, pur si simplu un labirint fără semne de ieșire, nu mai știam cum sa ies …Jumbo o clădire imensa cu …”

Next Story

Autobuze RATBV Brașov-Codlea? Primarul Cîmpeanu Mihai:  „Vă pot anunța că s-a primit aviz de la Consiliul Concurenței. Vom avea doi operatori pe transport. Acest lucru înseamnă …”