Autobuze RATBV Brașov-Codlea? Primarul Cîmpeanu Mihai:  „Vă pot anunța că s-a primit aviz de la Consiliul Concurenței. Vom avea doi operatori pe transport. Acest lucru înseamnă …”

Last Updated on decembrie 3, 2019 Autobuzele RATBV nu vor mai ajunge în localitățile Codlea, Râșnov, Prejmer și Feldioara din 3 decembrie 2019.

„În momentul de față, excludem data de 3 decembrie, pentru introducerea transportului metropolitan”, a declarat directorul Asociației Metropolitane de Transport Brașov, Aurelian Danu, citat de brasovmetropolitan.ro.

Autobuze RATBV Brașov-Codlea? Primarul Cîmpeanu Mihai:  „Vă pot anunța că s-a primit aviz de la Consiliul Concurenței. Vom avea doi operatori pe transport. Acest lucru înseamnă ...” 1

Acesta a reamintit că asociația a depus toate documentațiile la Consiliul Concurenței și așteptăm obținerea avizului.

„Din momentul în care primim acest document, putem face un calendat efectiv de implementare, care să țină strict de autorităților locale din Zona Metropolitană în care va operat RATBV, pentu a definitiva procedura administrativă și a deveni operațional transportul. Având în vedere că noi estimăm ca până la sfârșitul lunii noiembrie să primim avizul și ținând cont de faptul că este necesară convocarea consiliilor locale, pentru a mai aproba niște acte normative, excludem data de 3 decembrie pentru introducerea transportului metropolitan”, a explicat reprezentantul asociației.

Viceprimarul Erwin Albu a scris pe Facebook: „Pe 3 decembrie așteptam RATBV la Codlea.

Desi administratia codleana a indeplinit toti pasii ceruti, aflam din nou ca introducerea transportului public metropolitan este amanata si incurcata în ițele birocratice si legislative, dar si a unor interese private.

In calitate de viceprimar ma voi asigura ca, indiferent de cate piedici ni se mai pun, sa avem acest serviciu cat mai curand posibil pentru codleni. De astazi incep ‘ofensiva’ la toate institutiile de care depind aceste decizii. Codlea trebuie sa aiba un transport civilizat si il va avea.

Erwin Albu, viceprimar,
Presedinte al comitetului de lucru pentru introducerea transportului public metropolitan”

Primarul Cîmpeanu Mihai: „Este o chestiune de zile până când transportul metropolitan va fi introdus și la Codlea. Vă pot anunța că s-a primit aviz de la Consiliul Concurenței, existând un consens și la nivelul consilierilor locali, indiferent de culoarea politică. (PNL, PSD, ALDE și UPC-FG)

Vom avea doi operatori pe transport. Sc San Internațional (microbuzele aflate acum în trafic) și RATBv. Acest lucru înseamnă concurență, iar concurența crește calitatea la fel cum în ultimii 2 ani a crescut calitatea și pe transportul în regim de taxi în municipiul nostru.
Data oficială va fi transmisă de către Asociația de Transport Metropolitan Brașov”.

Previous Story

Brașov. Viata in Schei: „A fost o vreme când românii din Șchei purtau pe ascuns tricolorul, iar această pălărie este o mărturie a acelor timpuri. Panglicile tricolor din mătase, adăugate ulterior în exteriorul pălăriei sunt semnul bun al libertății. Ieri te-am cinstit …”

Next Story

Ninge în Brasov. Starea drumurilor din județ