Foto Brașov. Traian: „Cam așa se fac lucrările de reparații la Rectorat. Praf si mizerie dar mai ales cărămizi care cad in curtea scolii exact când ies copiii. Cadeau bucati de tigla si caramizi direct in curtea scolii, daca trecea vreun copil pe acolo era …”

Last Updated on decembrie 16, 2019 Foto Brașov. Traian: „Cam așa se fac lucrările de reparații la Rectorat. Praf si mizerie dar mai ales cărămizi care cad in curtea scolii exact când ies copiii. Cadeau bucati de tigla si caramizi direct in curtea scolii, daca trecea vreun copil pe acolo era …”

Un brașovean reclamă modul în care se fac lucrările de reparații la Rectorat.

Foto Brașov. Traian: „Cam așa se fac lucrările de reparații la Rectorat. Praf si mizerie dar mai ales cărămizi care cad in curtea scolii exact când ies copiii. Cadeau bucati de tigla si caramizi direct in curtea scolii, daca trecea vreun copil pe acolo era ...” 1 Foto Brașov. Traian: „Cam așa se fac lucrările de reparații la Rectorat. Praf si mizerie dar mai ales cărămizi care cad in curtea scolii exact când ies copiii. Cadeau bucati de tigla si caramizi direct in curtea scolii, daca trecea vreun copil pe acolo era ...” 2 Foto Brașov. Traian: „Cam așa se fac lucrările de reparații la Rectorat. Praf si mizerie dar mai ales cărămizi care cad in curtea scolii exact când ies copiii. Cadeau bucati de tigla si caramizi direct in curtea scolii, daca trecea vreun copil pe acolo era ...” 3 Foto Brașov. Traian: „Cam așa se fac lucrările de reparații la Rectorat. Praf si mizerie dar mai ales cărămizi care cad in curtea scolii exact când ies copiii. Cadeau bucati de tigla si caramizi direct in curtea scolii, daca trecea vreun copil pe acolo era ...” 4

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Ionescu Traian a scris: „Cam așa se fac lucrările de reparații la Rectorat. Praf si mizerie dar mai ales cărămizi care cad in curtea scolii exact când ies copiii. Cadeau bucati de tigla si caramizi direct in curtea scolii, daca trecea vreun copil pe acolo era destul de grav. Asta fiind cu 5 minute inainte de terminarea orelor. Plus praful, ca tot vorbim de poluarea si mizerie.”.

Marius Dan: Ce firma opereaza acolo? Ai un nume?

Ionescu Traian: Nu, nu este nimic afisat. Iar Primaria spune ca nu este treaba lor, sa dau de cineva de Politia Locala.

Previous Story

Brașov. Alexander: „Dezastru pe valea Viștei in Făgăraș – offf, sufletul meu, of Făgărașul meu iubit. România nu este o țara in care îți poți face dreptate ”

Next Story

Brașov. Aprinde iar Primăria luminile de Crăciun din Piața Sfatului? Tare întuneric este pe acolo. Flavius: „Supărați pe bezna din Piața Sfatului, brașovenii s-au refugiat de sărbători în parcarea de la mall.  “Luminițele sunt mult mai frumoase aici, în parcare. Am venit și cu copiii să se bucure și ei de mai multă …”