Brașov. Aprinde iar Primăria luminile de Crăciun din Piața Sfatului? Tare întuneric este pe acolo. Flavius: „Supărați pe bezna din Piața Sfatului, brașovenii s-au refugiat de sărbători în parcarea de la mall.  “Luminițele sunt mult mai frumoase aici, în parcare. Am venit și cu copiii să se bucure și ei de mai multă …”

Last Updated on decembrie 16, 2019 Val de ironii și supărări pe Facebook după ce primarul George Scripcaru a decis să împodobească mai pe întuneric în acest an Bradul din Piața Sfatului. În anii anteriori Bradul de Crăciun „strălucea”, acum este ceva trist, câteva becuri chioare aruncate în brad. Adevarul ca nu oricine se pricepe să creeze o atmosferă de sărbători în centrul orașului, așa cum se întâmplă la Sibiu, Cluj, Timișoara, Iași.

Flavius Calin Tofan: „Brașov, cel mai frumos iluminat oraș din România. Fotografia postată pe pagina primăriei face înconjurul internetului !”

Brașov. Aprinde iar Primăria luminile de Crăciun din Piața Sfatului? Tare întuneric este pe acolo. Flavius: „Supărați pe bezna din Piața Sfatului, brașovenii s-au refugiat de sărbători în parcarea de la mall.  "Luminițele sunt mult mai frumoase aici, în parcare. Am venit și cu copiii să se bucure și ei de mai multă ...” 1

Alex Barbu: Brașovul e in întuneric. Pana si bradul de anul acesta e sărman. A fost sacrificat degeaba.
Daniela Ionescu: Beculete in centru, in rest din 30 de casute, 7 sunt cu vin. O zona asa de bogata cu unguri, sasi, nimic . . Nimic din Ungaria, Germania, . . Un brad imens care probabil a crescut in vreo 100 de ani, si inca multi brazi facuti crengi . .multa risipa si nu arata spectaculos. A, si mult gunoi . .

Brașov. Aprinde iar Primăria luminile de Crăciun din Piața Sfatului? Tare întuneric este pe acolo. Flavius: „Supărați pe bezna din Piața Sfatului, brașovenii s-au refugiat de sărbători în parcarea de la mall.  "Luminițele sunt mult mai frumoase aici, în parcare. Am venit și cu copiii să se bucure și ei de mai multă ...” 2
(Așa arata anul trecut- foto: viator.com)

Flavius Calin Tofan: „Supărați pe bezna din Piața Sfatului, brașovenii s-au refugiat de sărbători în parcarea de la mall.
“luminițele sunt mult mai frumoase aici, în parcare. Am venit și cu copiii să se bucure și ei de mai multă lumină”, ne-a declarat Ghiță Guriță, un brașovean venit cu familia de la Iaşi să admire luminițele din parcarea Coresi”.

Brașov. Aprinde iar Primăria luminile de Crăciun din Piața Sfatului? Tare întuneric este pe acolo. Flavius: „Supărați pe bezna din Piața Sfatului, brașovenii s-au refugiat de sărbători în parcarea de la mall.  "Luminițele sunt mult mai frumoase aici, în parcare. Am venit și cu copiii să se bucure și ei de mai multă ...” 3
(foto mytex.ro)

Antonio Constantin: „Priviți brașoveni și faceți diferența. Scripcaru și gașca lui cum au podobit orașul nostru?
Raț Brașov își bate joc de cetățenii orașului, pe banii noștri ei fac ceva.

Ore în șir de așteptare în stațiile de autobuz pe liniile 17, 16, 2, 7, 23, 3, 6, 31, 22.
Șoferii Raț indolenți și nesimțiți toate acesta bataie de joc se face pe banii noștri.

Frumoase și facile protocoale au încheiat edilii orașului cu firmele de taxii. Mizeria din oraș, dughenele de gunoi insalubre.
Contracte benefice încheiate pentru salubrizarea orașului în care noi și bugetul tarii este capsat de samsarii din sectorul salubrizarii și edilii orașului.
Intr-o groapa de gunoi se afla Brașovul un oraș turistic în orice anotimp al anului.

Trageți voi concluziile pe care le doriți și haideți sa vedem totuși ce putem face împotriva acestor nesimțiți”.
Targul de Craciun din Timișoara:

De ce este Piața Sfatului ținută în beznă?

Previous Story

Foto Brașov. Traian: „Cam așa se fac lucrările de reparații la Rectorat. Praf si mizerie dar mai ales cărămizi care cad in curtea scolii exact când ies copiii. Cadeau bucati de tigla si caramizi direct in curtea scolii, daca trecea vreun copil pe acolo era …”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Pieton omorât pe loc de un șofer pe bulevardul Saturn