(Foto) Accident Brașov. Pieton omorât pe loc de un șofer pe bulevardul Saturn

Last Updated on decembrie 16, 2019 (Foto) Accident Brașov. Pieton omorât pe loc de un șofer pe bulevardul Saturn

Un pieton a fost lovit de un autoturism. Victima, un bărbat de 60 de ani, a încetat din viaţă! Incidentul s-a petrecut pe bulevardul Saturn. S-a deplasat un echipaj SMURD la fata locului, însa medicii nu i-au mai putut salva viata persoanei lovite de maşină, anunță Realitatea Brasov.

(Foto) Accident Brașov. Pieton omorât pe loc de un șofer pe bulevardul Saturn 1 (Foto) Accident Brașov. Pieton omorât pe loc de un șofer pe bulevardul Saturn 2 (Foto) Accident Brașov. Pieton omorât pe loc de un șofer pe bulevardul Saturn 3
(Sursa foto: Iulian Stoica)

„Un pieton (bărbat) în vârstă de 64 ani a fost surprins și accidentat mortal de un autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc accidentul”, au precizat reprezentanții IJP Brașov, citați de mytex.ro.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Aprinde iar Primăria luminile de Crăciun din Piața Sfatului? Tare întuneric este pe acolo. Flavius: „Supărați pe bezna din Piața Sfatului, brașovenii s-au refugiat de sărbători în parcarea de la mall.  “Luminițele sunt mult mai frumoase aici, în parcare. Am venit și cu copiii să se bucure și ei de mai multă …”

Next Story

Brașov. Reacție. Radu: „Confuzia stupidă intre Spitalul Sf Constantin și Spitalul Regina Maria. Pentru început, dragi brașoveni, câteva întrebări: 1. Câți credeați că Sf. Constantin și Regina Maria sunt una și aceeași chestie? 2. Câți credeați că Sf. Constantin este numele unui …”