Brașov. Alexander: „Dezastru pe valea Viștei in Făgăraș – offf, sufletul meu, of Făgărașul meu iubit. România nu este o țara in care îți poți face dreptate ”

Last Updated on ianuarie 1, 2020 Tăieri masive de copaci în Bucovina, Cluj, Covasna, Harghita. Și la Brașov este dezastru, Mai mult, Primăria și PNL Brașov au pregătit tăierea a 8,000 de copaci lângă Tâmpa dar proiectul a fost suspendat de USR la Tribunal.

Alexander Edelweiss: „Dezastru pe valea Viștei in Făgăraș – offf, sufletul meu, of Făgărașul meu iubit 😞
România nu este o țara in care îți poți face dreptate(…)

Brașov. Alexander: „Dezastru pe valea Viștei in Făgăraș - offf, sufletul meu, of Făgărașul meu iubit. România nu este o țara in care îți poți face dreptate ” 1

foto de azi: Mihai Manolache

Alexandru Itu: „Ăsta este nivelul la care s-a ajuns in exploatarile forestiere. Poza este de pe drumul forestier din Valea Vistei. Este un traseu turistic si o cale acces importanta pe unde Salvamontul ar trebui sa poata scoate repede victimele … traseul este impracticabil.

Este o combinatie intre tupeu, nepasare, bataie de joc si inconstienta. Nu mai spun de faptul ca s-a taiat dintr-o muchie cu o panta foarte mare si probabil solul si restul vegetatiei se va destabiliza … tot forestierul din Valea Vistei abunda cu trunchiuri de copaci seculari”.

Previous Story

Brașov. Sondaj online. George Scripcaru învins de Allen Coliban, după 2,300 de voturi. Vine schimbarea? Efectul poluării, a tăierii a 8,000 de copaci de lângă Tâmpa și a dorinței de a distruge Parcul Central pentru a construi o parcare gigant? 

Next Story

Foto Brașov. Traian: „Cam așa se fac lucrările de reparații la Rectorat. Praf si mizerie dar mai ales cărămizi care cad in curtea scolii exact când ies copiii. Cadeau bucati de tigla si caramizi direct in curtea scolii, daca trecea vreun copil pe acolo era …”