Brașov. Sondaj online. George Scripcaru învins de Allen Coliban, după 2,300 de voturi. Vine schimbarea? Efectul poluării, a tăierii a 8,000 de copaci de lângă Tâmpa și a dorinței de a distruge Parcul Central pentru a construi o parcare gigant? 

Last Updated on decembrie 16, 2019 Un sondaj online făcut de Realitatea Brașov arată un scor surprinzător. George Scripcaru pierde în fața lui Allen Coliban, candidatul USR.

Explicabil, având în vedere că George Scripcaru și PNL Brașov vor săp taie 8,000 de copaci lângă Tâmpa, George Scripcaru și PNL vor/au vrut să distrugă Parcul Central pentru a construi o parcare gigant, George Scripcaru și PNL Brașov permit „gazarea” zilnică a mii de brașoveni, în special cei din zona Coresi

Realitatea De Brasov: „Dacă mâine ar avea loc alegerile locale, cine v-ați dori să devină primarul municipiului Brașov?”
Brașov. Sondaj online. George Scripcaru învins de Allen Coliban, după 2,300 de voturi. Vine schimbarea? Efectul poluării, a tăierii a 8,000 de copaci de lângă Tâmpa și a dorinței de a distruge Parcul Central pentru a construi o parcare gigant?  1

George Alexandru Costan: Un șcheian/ Pe nume Coliban/Orașul îl va curăța/Pe Scripcaru-l va pensiona.
Marian Spiridon: Vot pentru un Brasov cu adevarat verde. Votez Allen Coliban!

Lucia Iancu: George Scripcaru să romana in continuarie, pentru ca a facut si face multe pentru Brasov

Previous Story

Brașov. Madalin: „Șoferul autobuzului e pilot de curse. Oprește la 50 de metri după stație, pune frâne de cădem de pe scaune. Nu știu dacă a stat mai mult de 5 secunde cu ușile deschise în vreo stație. Ne forțează efectiv să …”

Next Story

Brașov. Alexander: „Dezastru pe valea Viștei in Făgăraș – offf, sufletul meu, of Făgărașul meu iubit. România nu este o țara in care îți poți face dreptate ”