(Foto) Accident Brașov. Stația RATBV de la Meșotă distrusă iar de o mașină

Last Updated on decembrie 12, 2019 Stația RATBV de la Meșotă a devenit un magnet pentru mașini. Este a doua oară în ultimul timp când este distrusă. În accidentul anterior o femeie a rămas fără un picior.   Două mașini au intrat în coliziune, iar una dintre ele a ricoșat în stația de autobuz.

“Eveniment rutier pe str. M. Kogălniceanu din municipiul Brașov. A avut loc o coliziune între două autovehicule.
În urma impactului unul dintre autovehicule a ricoșat în stația de autobuz.

(Foto) Accident Brașov. Stația RATBV de la Meșotă distrusă iar de o mașină 1 (Foto) Accident Brașov. Stația RATBV de la Meșotă distrusă iar de o mașină 2 (Foto) Accident Brașov. Stația RATBV de la Meșotă distrusă iar de o mașină 3
(sursă foto: Brasov TV)

Au rezultat doar pagube materiale.
La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Evenimentul va fi protocolat ca tamponare”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent de poliție Nadia Olaru, informează brasovtv.com.

Previous Story

Brașov. Ceartă în stație de autobuz RATBV. Cristi: „Dintr-o dată, apar 3 domni care făceau revizia bancomatul. Unul dintre ei, observă o cutie de la un ambalaj pe bancomat. Ce credeți că a făcut? A luat-o în mână, s-a uitat la ea și a aruncat-o pe jos. În stație, la câțiva cm de el, era o fată de vreo 20 de ani. Aceasta a început să …”

Next Story

Brașov. Autobuze RATBV la Râșnov, Codlea, Prejmer și Feldioara din 23 decembrie