Brașov. Ceartă în stație de autobuz RATBV. Cristi: „Dintr-o dată, apar 3 domni care făceau revizia bancomatul. Unul dintre ei, observă o cutie de la un ambalaj pe bancomat. Ce credeți că a făcut? A luat-o în mână, s-a uitat la ea și a aruncat-o pe jos. În stație, la câțiva cm de el, era o fată de vreo 20 de ani. Aceasta a început să …”

Last Updated on decembrie 12, 2019 Cristi povestește pe Facebook experiența avută într-o stație RATBV unde niște domni care fac revizia la bancomat au început să-i certe pe cei care le-au atras atenția că au aruncat un ambalaj pe jos.

Cristi Bajenaru: „DESPRE BUNUL SIMȚ AL ROMÂNULUI…… în stația de autobuz, așteptam troleibuzul 8! Mă duceam la gym! De obicei, în fiecare stație sunt bancomate de încărcare electronică a cardului dar și de cumpărat bilete.

Brașov. Ceartă în stație de autobuz RATBV. Cristi: „Dintr-o dată, apar 3 domni care făceau revizia bancomatul. Unul dintre ei, observă o cutie de la un ambalaj pe bancomat. Ce credeți că a făcut? A luat-o în mână, s-a uitat la ea și a aruncat-o pe jos. În stație, la câțiva cm de el, era o fată de vreo 20 de ani. Aceasta a început să ...” 1
(foto ziare.com)

Dintr-o dată, apar 3 domni care făceau revizia bancomatul. Unul dintre ei, observă o cutie de la un ambalaj pe bancomat. Ce credeți că a făcut? A luat-o în mână, s-a uitat la ea și a aruncat-o pe jos.

În stație, la câțiva cm de el, era o fată de vreo 20 de ani. Aceasta a început să îl certe pe domnul angajat cu revizia bancomatului pentru că a aruncat ambalajul pe jos.

Imediat acesta a explodat și a făcut-o în toate felurile…M-am luat și eu de el, apostrofându-l pentru că știam că fata avea dreptate. Ce mi-a spus omul?? Câți ani am? Cine sunt eu să îl i-au la rost?

El nu este sclavul meu și că are salariul mic…Deci, ce treabă are bunul simț, educația celor 7 ani de acasă cu aruncatul gunoiului pe jos când la 1 m era coșul de gunoi?

Dar ce legătură are salariul pe care îl primește lunar cu educația civică? Incredibil! Fata din stație a luat ambalajul de pe jos în locul lui, oferindu-i o lecție de bun simț…Uneori, am sentimentul că România este pierdută din multe puncte de vedere….🤔😓😓”

Previous Story

Brașov. Erwin Albu: „Micul gest. Sau cum CFR isi murdareste propriile trenuri si nu ne dam niciunii seama. Vedeți punctul acela mic, rotund si alb din poza? E cumva …”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Stația RATBV de la Meșotă distrusă iar de o mașină