Brașov. Autobuze RATBV la Râșnov, Codlea, Prejmer și Feldioara din 23 decembrie

Last Updated on decembrie 13, 2019 Transportul metropolitan se va extinde la Râșnov, Codlea, Prejmer și Feldioara din 23 decembrie, potrivit președintelui Agenției Metropolitane Brașov, Dragoș David.

Pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie ca autoritățile locale din localitățile amintite să adopte hotărârile necesare până pe data de 19 decembrie, transmite bizbrasov.ro.

Brașov. Autobuze RATBV la Râșnov, Codlea, Prejmer și Feldioara din 23 decembrie 1

De altfel, și alte localități ar fi putut să fie deservite de RATBV începând din acest an, dar compania de transport suferă din cauza lipsei șoferilor.

Localitățiel care și-au manifestat dorința de a fi deservite de transportatorul metropolitan RATBV sunt Codlea, Ghimbav, Predeal, Râșnov, Zărnești, Bod, Budila, Cristian, Crizbav, Feldioara, Hălchiu, Hărman, Prejmer, Sânpetru, Tărlungeni și Vulcan. Până acum, RATBV asigură transportul în Cristina, Ghimbav, Sânpetru și Bod.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. Stația RATBV de la Meșotă distrusă iar de o mașină

Next Story

Brașov. Femeie la un pas să moară pe stradă, de la… o bomboană! Salvată de jandarmi. „Au constatat că femeia avea pulsul și respirația foarte slabe așa că au chemat în ajutor o ambulanță. Până la sosirea acesteia, colegii noștri au pus …”