Brașov. Femeie la un pas să moară pe stradă, de la… o bomboană! Salvată de jandarmi. „Au constatat că femeia avea pulsul și respirația foarte slabe așa că au chemat în ajutor o ambulanță. Până la sosirea acesteia, colegii noștri au pus …”

O femeie din Brașov a fost pe punctul de a muri pe strada Lungă după ce s-a înecat cu o bomboană. Din fericire, doi jandarmi care se aflau în zonă au observat-o pe femeie și i-au salvat viața.

Jandarmeria Brașov a scris pe Facebook: „Pregătire profesională și simț civic

Brașov. Femeie la un pas să moară pe stradă, de la... o bomboană! Salvată de jandarmi. „Au constatat că femeia avea pulsul și respirația foarte slabe așa că au chemat în ajutor o ambulanță. Până la sosirea acesteia, colegii noștri au pus ...” 1

Doi subofițeri din cadrul unității noastre, în timp ce se deplasau astăzi spre zona în care erau planificați în serviciu, au observat, pe strada Lungă mai multe persoane care încercau să ridice de jos o femeie în vârstă.

Au intervenit imediat și au constatat că femeia avea pulsul și respirația foarte slabe așa că au chemat în ajutor o ambulanță. Până la sosirea acesteia, colegii noștri au pus în aplicare cunoștințele de prim ajutor și au descoperit că întreaga situație a fost provocată de o bomboană „buclucașă”, pe care femeia o înghițise. Au îndepărtat bomboana care-i obstrucționa respirația iar femeia a început să-și revină. Ambulanța sosită la fața locului, a preluat-o și a transportat-o la spital pentru mai multe investigații.

Sg. maj. Curpăn Ionuț și sg. maj. Fuiorea Cătălin sunt proaspeți absolvenți ai școlii militare de jandarmi.”