Brașov. Vlad: „Aveam 5 ani la revoluție sau cum vreți voi să-i spuneți la lovitura aia de stat – loviluție.  Țin minte cum ai mei ne ascundeau sub pat…Sau cum au anunțat la TV că apa e otrăvită în Brașov și-o fierbeam să putem bea. Și mai țin minte cum au …”

Last Updated on decembrie 18, 2019 Revolutia din 1989 s-a bazat pe cea mai ampla operatiune de manipulare in masa din Romania.

Zvonurile lansate incepand cu 22 decembrie au anesteziat o tara intreaga si au contribuit la ranirea si uciderea unui numar considerabil de oameni, anonimi deveniti ulterior celebri prin apelativul “victimele Revolutiei”, informează romanialibera.ro.

Brașov. Vlad: „Aveam 5 ani la revoluție sau cum vreți voi să-i spuneți la lovitura aia de stat - loviluție.  Țin minte cum ai mei ne ascundeau sub pat...Sau cum au anunțat la TV că apa e otrăvită în Brașov și-o fierbeam să putem bea. Și mai țin minte cum au ...” 1

Vlad Mihai Rotila a scris pe Facebook: „Aveam 5 ani la revoluție sau cum vreți voi să-i spuneți la lovitura aia de stat – loviluție. Țin minte cum ai mei ne ascundeau sub pat, pe mine și pe frate-miu, de fiecare dată când bătea cineva la ușă. Sau cum au anunțat la TV că apa e otrăvită în Brașov și-o fierbeam să putem bea. Și mai țin minte cum au blocat ușa de la intrare cu un dulap. Mai țin minte și zgomotul făcut de gloanțe sau ce Dumnezeu o fi fost ăla.

Nu realizam atunci importanța momentului dar simțeam totuși frică. Mirosea a frică. Se stătea de pază cu rândul în casa scării. Nu te apropiai de geam. Se stătea pe întuneric. Nu se simțea Crăciunul. Ochii erau ațintiți pe TVR unde se transmitea live revoluția, cu regie, actori și tot ce trebuie pentru a manipula și a menține starea de panică. Teroriștii lui Iliescu. Și mai țin minte fericirea generală de la fuga dictatorului. Nimeni nu realiza atunci că după vor muri și mai mulți oameni.

Astăzi, lumea încă plânge vremurile comunismului și am impresia că doar cu asta am rămas după 30 de ani.”

Previous Story

Bani pentru Aeroportul Brașov de la Guvern. Adrian Veştea: „M-am deplasat ieri la București pentru a mă asigura că Aeroportul Brașov este bugetat! Am primit asigurări că …”

Next Story

Brașov. Coresi, mai respirați? Crezi că Primăria și ISU ar trebui să te avertizeze când este poluare mare în oraș? Radu Hossu: „Știți unde se află Brașovul pe harta calității aerului, în lume? Undeva între Dhaka și Ulan-Bator. Aproape de Lahore, Pakistan. Prin urmare, încercați să …”