Bani pentru Aeroportul Brașov de la Guvern. Adrian Veştea: „M-am deplasat ieri la București pentru a mă asigura că Aeroportul Brașov este bugetat! Am primit asigurări că …”

Last Updated on decembrie 18, 2019 Președintele Consiliului Județean Brașov a anunțat miercuri că Brașovul va primi bani pentru Aeroport de la Guvern, prin bugetul de stat. Nu a anunțat o cifră dar a dat asigurări că banii vor fi primiți anul viitor.

Adrian Veştea: „Pentru că bugetul României prinde contur în această perioadă m-am deplasat ieri la București pentru a mă asigura că Aeroportul Brașov este bugetat! Am primit asigurări că atât în bugetul general , cât și pe parcursul anului viitor vom avea sprijin total pentru finalizarea acestuia!

Bani pentru Aeroportul Brașov de la Guvern. Adrian Veştea: „M-am deplasat ieri la București pentru a mă asigura că Aeroportul Brașov este bugetat! Am primit asigurări că ...” 1

Ludovic Orban, premierul brașovean al României, m-a asigurat că nu-și va uita promisiunile către brașoveni!”

Previous Story

Brașov. Mihai Nanu: „Cum am făcut eu cunoștință cu prima mască de gaze. În copilăria mea, avea bunicul în magazie o mască de gaze verde, într-o geantă de aceeași culoare. Li se dădea la fabrică, în caz de vreun atac chimic. Merg să văd dacă filtrul mai e bun. Se infileta la …”

Next Story

Brașov. Vlad: „Aveam 5 ani la revoluție sau cum vreți voi să-i spuneți la lovitura aia de stat – loviluție.  Țin minte cum ai mei ne ascundeau sub pat…Sau cum au anunțat la TV că apa e otrăvită în Brașov și-o fierbeam să putem bea. Și mai țin minte cum au …”