Brașov. Mihai Nanu: „Cum am făcut eu cunoștință cu prima mască de gaze. În copilăria mea, avea bunicul în magazie o mască de gaze verde, într-o geantă de aceeași culoare. Li se dădea la fabrică, în caz de vreun atac chimic. Merg să văd dacă filtrul mai e bun. Se infileta la …”

Last Updated on decembrie 18, 2019 Recomandările sunt clare. Pentru poluarea masivă oamenii trebuie să poarte măști afară. Doar brașovenii vor să filtreze aerul poluat cu plămânii. Până ajung bolnavi la medic și se întreabă ca fraierii oare de ce?

Mihai Nanu: „Cum am făcut eu cunoștință cu prima mască de gaze. În copilăria mea, avea bunicul în magazie o mască de gaze verde, într-o geantă de aceeași culoare. Li se dădea la fabrică, în caz de vreun atac chimic.

Brașov. Mihai Nanu: „Cum am făcut eu cunoștință cu prima mască de gaze. În copilăria mea, avea bunicul în magazie o mască de gaze verde, într-o geantă de aceeași culoare. Li se dădea la fabrică, în caz de vreun atac chimic. Merg să văd dacă filtrul mai e bun. Se infileta la ...” 1 Brașov. Mihai Nanu: „Cum am făcut eu cunoștință cu prima mască de gaze. În copilăria mea, avea bunicul în magazie o mască de gaze verde, într-o geantă de aceeași culoare. Li se dădea la fabrică, în caz de vreun atac chimic. Merg să văd dacă filtrul mai e bun. Se infileta la ...” 2

De fapt, toate uzinele erau pregătite în caz de război, era o isterie totală. Pe vremea aia speriam cu ea camarazii de joacă. Orice om cu mască de gaze pare înfricoșător pentru un copil.

Merg să văd dacă filtrul mai e bun. Se infileta la nivelul gurii și din cauza asta respirai mai greu. Unchiul meu îmi povestea că în armată te alerga câte un prost de “căprar” cu masca aia pe figura pana îți sarea sângele pe nas. În rest, suntem bine! Nu ne atacă nimeni. Ne omorâm singuri”.

Previous Story

Foto Brașov. Mariana, București: „ Am dorit să urc in Poiană cu autobuzul. Mi-a atras atenția curățenia din autobuz, geamurile curate, călătorii civilizați, interiorul plăcut, confortabil. Am observat un domn într-o ținută impecabilă cu o mătură (și ea curată) in mână. Nu mică mi-a fost mirarea când domnul a început să măture in interiorul autobuzului. Nu, nu se …”

Next Story

Bani pentru Aeroportul Brașov de la Guvern. Adrian Veştea: „M-am deplasat ieri la București pentru a mă asigura că Aeroportul Brașov este bugetat! Am primit asigurări că …”