Foto Brașov. Mariana, București: „ Am dorit să urc in Poiană cu autobuzul. Mi-a atras atenția curățenia din autobuz, geamurile curate, călătorii civilizați, interiorul plăcut, confortabil. Am observat un domn într-o ținută impecabilă cu o mătură (și ea curată) in mână. Nu mică mi-a fost mirarea când domnul a început să măture in interiorul autobuzului. Nu, nu se …”

Last Updated on ianuarie 1, 2020 Curățenia este un factor extrem de important pentru o călătorie plăcută cu autobuzul. Cei care merg în Poiana Brașov cu linia 20 au rămas foarte plăcut surprinși de condițiile din autobuz.

Nadasan Mariana a scris pe Facebook: „Aflându-ma în Brașov pentru o zi, bineînțeles că am dorit să urc in Poiană cu autobuzul. Mi-a atras atenția curățenia din autobuz, geamurile curate, călătorii civilizați, interiorul plăcut, confortabil.

Foto Brașov. Mariana, București: „ Am dorit să urc in Poiană cu autobuzul. Mi-a atras atenția curățenia din autobuz, geamurile curate, călătorii civilizați, interiorul plăcut, confortabil. Am observat un domn într-o ținută impecabilă cu o mătură (și ea curată) in mână. Nu mică mi-a fost mirarea când domnul a început să măture in interiorul autobuzului. Nu, nu se ...” 1 Foto Brașov. Mariana, București: „ Am dorit să urc in Poiană cu autobuzul. Mi-a atras atenția curățenia din autobuz, geamurile curate, călătorii civilizați, interiorul plăcut, confortabil. Am observat un domn într-o ținută impecabilă cu o mătură (și ea curată) in mână. Nu mică mi-a fost mirarea când domnul a început să măture in interiorul autobuzului. Nu, nu se ...” 2

Când am ajuns la capăt, am observat un domn într-o ținută impecabilă cu o mătură (și ea curată) in mână. Nu mică mi-a fost mirarea când domnul a început să măture in interiorul autobuzului.

Nu,nu se turna o scenă dintr-un film…

Acest Domn frumos și elegant este șoferul autobuzului frumos și curat,și nu se jenează de faptul că,la capăt de linie,se preocupă ca autobuzul să arate bine…din respect pt.noi, călătorii

DOMNUL acesta se numește “Piedone”,pt.asemanarea izbitoare, și conduce autobuzul 20
REDPECT ,DOMNULE,pt.respectul pe care-l arătați călătorilor”

Previous Story

Brașov. George Boroda: „Îl invit public pe dl. Scripcaru la o alergare ușoară prin zona Avantgarden-Coresi. Sănătate curată!!!” Iulian: „Ăștia ne omoară pe noi și pe copiii noștri 😡. Același miros de smoală arsa era și în Livadă Poștei aseară pe la ora 18, deci tot Brașovul este afectat. Să închidă de urgență…”

Next Story

Brașov. Mihai Nanu: „Cum am făcut eu cunoștință cu prima mască de gaze. În copilăria mea, avea bunicul în magazie o mască de gaze verde, într-o geantă de aceeași culoare. Li se dădea la fabrică, în caz de vreun atac chimic. Merg să văd dacă filtrul mai e bun. Se infileta la …”