Brașov. Coresi, mai respirați? Crezi că Primăria și ISU ar trebui să te avertizeze când este poluare mare în oraș? Radu Hossu: „Știți unde se află Brașovul pe harta calității aerului, în lume? Undeva între Dhaka și Ulan-Bator. Aproape de Lahore, Pakistan. Prin urmare, încercați să …”

Last Updated on decembrie 18, 2019 Crezi că Primăria ar trebui să te avertizeze când este poluare mare în oraș? Crezi că ISU ar trebui să îți trimită o avertizare de pericol, ca la urși? Sau totul este la noroc, pe proprie răspundere? Cine se îmbolnăvește de cancer primește doar o ridicare din umeri din partea autorităților?

Miercuri seară, poluare extremă semnalată de senzorii omologați și neomologați.
Brașov. Coresi, mai respirați? Crezi că Primăria și ISU ar trebui să te avertizeze când este poluare mare în oraș? Radu Hossu: „Știți unde se află Brașovul pe harta calității aerului, în lume? Undeva între Dhaka și Ulan-Bator. Aproape de Lahore, Pakistan. Prin urmare, încercați să ...” 1

Brașov. Coresi, mai respirați? Crezi că Primăria și ISU ar trebui să te avertizeze când este poluare mare în oraș? Radu Hossu: „Știți unde se află Brașovul pe harta calității aerului, în lume? Undeva între Dhaka și Ulan-Bator. Aproape de Lahore, Pakistan. Prin urmare, încercați să ...” 2

 

Radu Hossu: „
☠️”Copiii cu vârsta mai mică de 15 ani inhalează mai mult aer, și în consecință mai mulți poluanți.”
☠️”Poluarea cu pulberi înrăutăţeşte simptomele astmului, respectiv tuse, dureri în piept și dificultăți respiratorii.”

Brașov. Coresi, mai respirați? Crezi că Primăria și ISU ar trebui să te avertizeze când este poluare mare în oraș? Radu Hossu: „Știți unde se află Brașovul pe harta calității aerului, în lume? Undeva între Dhaka și Ulan-Bator. Aproape de Lahore, Pakistan. Prin urmare, încercați să ...” 3

☠️”Expunerea pe termen lung la o concentrație scăzută de pulberi poate cauza cancer și moartea prematură.”

(sursa: calitateaer.ro)

📺Mai sus sunt câteva din elementele de interes public de luat în seamă când valorile poluării aerului sunt depășite, ce ar fi trebuit anunțate pe toate căile și mediile de comunicare de către autoritățile locale!

🧨Păi cât de depășite sunt la Brașov (acolo unde autoritățile fac o dezbatere publică Vineri la ora 12 – pentru că nu-i așa, ce face orice cetățean la ora 12 în timpul săptămânii? huzurește, taie frunză la câini, se plictisește în fața televizorului și altceva nu are de făcut decât să-și facă program după lăuzele de la Primăria Brașov) aceste valori?

🧨Atât de depășite încât recomandările pentru populație sunt de a sta în casă cu geamurile închise. Altfel, dacă e obligatoriu necesar să ne deplasăm în exterior, OBLIGATORIU să purtăm mască. Ați auzit astfel de avertismente din partea autorităților locale? Nu.

Știți unde se află Brașovul pe harta calității aerului, în lume? Undeva între Dhaka și Ulan-Bator. Aproape de Lahore, Pakistan.

Prin urmare, încercați să stați cât mai mult în casă sau în birou, să evitați circulația în aer liber, mai ales la orele cu trafic greu (7-9 dimineața, 15-17 după-masa). Dacă o faceți, luați-vă o mască de protecție. Protejați în special copiii.

Vineri la ora 12, la Primăria Brașov, dezbatere pe tema poluării! Dați mai departe informația!”

Previous Story

Brașov. Vlad: „Aveam 5 ani la revoluție sau cum vreți voi să-i spuneți la lovitura aia de stat – loviluție.  Țin minte cum ai mei ne ascundeau sub pat…Sau cum au anunțat la TV că apa e otrăvită în Brașov și-o fierbeam să putem bea. Și mai țin minte cum au …”

Next Story

Aeroportul Braşov va primi 50 milioane de lei de la guvernul Orban. Era nevoie de 50 de milioane de euro