Brașov. Tânăr ridicat de polițiști, după ce a dat foc bradului de Crăciun din casă

Last Updated on decembrie 27, 2019 Un tânăr din Codlea a fost reținut de polițiști după ce a dat foc bradului de Crăciun, în urma unei discuţii aprinse cu iubita.

Tânărul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi, pentru că nu reuşea să se înţeleagă cu iubita s-a răzbunat pe brad, informează observator.tv.

Brașov. Tânăr ridicat de polițiști, după ce a dat foc bradului de Crăciun din casă 1

Pompierii au intervenit şi au stins incendiul, la fel şi poliţiştii, care l-au dus să se calmeze în arest.

“Din primele cercetări, pe fondul consumului de alcool și după ce s-a certat cu iubita lui, bărbatul a dat foc bradului artificial aflat în locuință. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care a lichidat incendiul”, informează şi poliţiştii.

Previous Story

Medicul Dan Grigorescu: „La noi, la Brașov, tocmai s-a internat primul petardat rămas în viață. E deja operat. Uite că anul ăsta “realitatea bate filmul” în cazul recent sinucisului care a încercat (probabil) să devină primul înghițitor (și stingător) de petarde din lume rămas în viață după o asemenea tentativă. I-a rămas totuși satisfacția (sic!!!) de a fi …”

Next Story

Polițist din Brașov. „O poveste frumoasă, de Crăciun …colegul nostru, în timp ce se întorcea la domiciliul său din județul Vaslui, municipiul Huși, a simțit un miros puternic de fum pe scara blocului în care locuiește. Condus de emoție și spirit civic, acesta a…”