Medicul Dan Grigorescu: „La noi, la Brașov, tocmai s-a internat primul petardat rămas în viață. E deja operat. Uite că anul ăsta “realitatea bate filmul” în cazul recent sinucisului care a încercat (probabil) să devină primul înghițitor (și stingător) de petarde din lume rămas în viață după o asemenea tentativă. I-a rămas totuși satisfacția (sic!!!) de a fi …”

Last Updated on decembrie 26, 2019 Medicul Dan Grigorescu, de la Spitalul Județean,  la fiecare sfârșit de an, atrage atenția asupra utilizării petardelor. Un ieșean a murit după ce o petardă i-a explodat în gură.

Un bărbat de 40 de ani a murit, în prima zi de Crăciun, după ce şi-a băgat în gură o petardă aprinsă.

“Am fost solicitaţi (miercuri – n.r.) în jurul orei 20,00 pentru un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Belceşti, cu leziuni datorate exploziei unei petarde pe care şi-a introdus-o aprinsă în cavitatea bucală. La locul solicitării a fost trimisă ambulanţa cu medic de la Târgu Frumos, dar din păcate leziunile erau incompatibile cu viaţa”, a informat, joi, prof. univ. dr. Diana Cimpoeşu, medic şef al UPU SMURD Iaşi, potrivit Stirile Pro Tv.

Medicul Dan Grigorescu: „La noi, la Brașov, tocmai s-a internat primul petardat rămas în viață. E deja operat. Uite că anul ăsta "realitatea bate filmul" în cazul recent sinucisului care a încercat (probabil) să devină primul înghițitor (și stingător) de petarde din lume rămas în viață după o asemenea tentativă. I-a rămas totuși satisfacția (sic!!!) de a fi ...” 1

Grigorescu Dan: „Sărbători (din păcate!) petardate…
Comemorez (că de aniversat nici nu poate fi vorba!) împlinirea unui cincinal de când încerc, la fiecare sfârșit de an, să atrag atenția în spațiul public asupra riscului pe care și-l asumă (mai ales ignorându-l!) cei care, utilizând petarde, își mutilează mâinile.

Uite că anul ăsta “realitatea bate filmul” în cazul recent sinucisului care a încercat (probabil) să devină primul înghițitor (și stingător) de petarde din lume rămas în viață după o asemenea tentativă. I-a rămas totuși satisfacția (sic!!!) de a fi primul care încearcă la nivel mondial o astfel de aroganță cu maximă ignoranță.

La noi, la Brașov, tocmai s-a internat primul petardat rămas în viață. E deja operat.
De aceea, nu mă pot abține să încep din nou să “propovăduiesc” (sper că nu 《în pustiu》) pe această temă, aducând că argument doar două imagini, cele mai soft cu putință, strigând:
Legiutori mari și mici! Interziceți naibii utilizarea de către cei din publicul larg a acestor pocnitori de mizerie.
Dar definitiv! Că nu s-o face gaură-n cer!
Și nici în buzunarul comercianților de ocazie!”

Previous Story

Letitia Vlad: „Hmmm… nivel de întreținere in Gara Brașov. Trenurile duc si aduc turiști străini, curioși sa ne descopere tara. Sa nimerească in gropi in aglomerația care se formează pe peron la urcare si coborâre? Efortul necesar ar fi destul de mic”

Next Story

Brașov. Tânăr ridicat de polițiști, după ce a dat foc bradului de Crăciun din casă