Polițist din Brașov. „O poveste frumoasă, de Crăciun …colegul nostru, în timp ce se întorcea la domiciliul său din județul Vaslui, municipiul Huși, a simțit un miros puternic de fum pe scara blocului în care locuiește. Condus de emoție și spirit civic, acesta a…”

Last Updated on decembrie 27, 2019 Florin Rusu, un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov- Biroul Rutier, a salbat o femeie din municipiul Huși, județul Vaslui, a cărei casă fusese cuprinsă de fum.

Poliția Română a scris pe Facebook: „O poveste frumoasă, de Crăciun, este cea a colegului nostru, agent de poliție Florin Rusu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov- Biroul Rutier.

Polițist din Brașov. „O poveste frumoasă, de Crăciun ...colegul nostru, în timp ce se întorcea la domiciliul său din județul Vaslui, municipiul Huși, a simțit un miros puternic de fum pe scara blocului în care locuiește. Condus de emoție și spirit civic, acesta a...” 1

La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 00.45, colegul nostru, în timp ce se întorcea la domiciliul său din județul Vaslui, municipiul Huși, a simțit un miros puternic de fum pe scara blocului în care locuiește.

Condus de emoție și spirit civic, acesta a identificat sursa fumului, respectiv imobilul unei persoane în vârstă.

Apropiindu-se de ușa locuinței, Florin a auzit strigătul de ajutor al persoanei, a apelat de îndată autoritățile și, fără a sta pe gânduri, a intrat în locuință.

În casa cuprinsă de fum, colegul nostru a găsit o femeie, conștientă, ce avea nevoie de îngrijiri medicale, ca urmare a unei căzături, iar pe aragazul acesteia era motivul fumului dens.

Femeia a fost preluată de către un echipaj medical sosit la fața locului și transportată la o spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Agentul de poliție Florin Rusu, în vârstă de 29 ani, este încadrat la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov-Biroul Rutier.

Îl felicităm pe colegul nostru pentru spiritul civic de care a dat dovadă! Cu siguranță, de acest Crăciun își va aminti și peste ani cu bucurie în suflet!

Previous Story

Brașov. Tânăr ridicat de polițiști, după ce a dat foc bradului de Crăciun din casă

Next Story

(Foto) Simona: „Defrișări masive la Brașov! Până acum nu se vedeau, dar odată cu venirea zăpezii, o coamă întreagă a fost decopertată!Este vorba despre coama din spatele străzii Carpaților. Cred ca Primăria trebuie sa …”