Brașov. George Scripcaru: „La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români! Este momentul în care celebrăm România frumoasă și pe oamenii ei care schimbă, cu responsabilitate, lumea în bine. Astăzi, oferim un …”

Last Updated on decembrie 1, 2019 Primarul George Scripcaru a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României.

George Scripcaru: „La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!
Astăzi, mai mult ca oricând, este despre recunoștință, despre #impreună în #armonie, despre curaj și încredere.
Brașov. George Scripcaru: „La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români! Este momentul în care celebrăm România frumoasă și pe oamenii ei care schimbă, cu responsabilitate, lumea în bine. Astăzi, oferim un ...” 1
(foto: Brasov Metropolitan)

Este momentul în care celebrăm România frumoasă și pe oamenii ei care schimbă, cu responsabilitate, lumea în bine.

Astăzi, oferim un omagiu celor care au clădit țara, care s-au jertit pentru prezentul nostru și suntem mobilizați să fim parte dintr-un viitor responsabil și in armonie pentru toți românii”.

Previous Story

Brașov. Așa este? Ciprian: „Jumbo …Bătaie de joc la adresa oamenilor care sunt nevoiți sa stea 1 ora la coada după ce 30 min cauți casele de marcat pentru ca este foarte ,,inteligent” proiectat, oameni care sunt in vârstă si nu vad acele indicatoare se învârt de nu știu cate ori prin magazin sa găsească ieșirea. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️. Coada de la Carrefour pana la Selgros pentru o păpușă ,,no name” care …”

Next Story

Omenie. Irina Binder: „Sâmbătă a fost foarte frig în Brașov. A plouat toată ziua…treceau nevăzuți doi copii care ar fi trebuit să fie acasă, la căldură și să se bucure de copilărie. Umblau îmbrăcați prea subțire și purtau aceste încălțări sport, din pânză.  Erau la muncă…încercau să vândă ceva pentru a câștiga un bănuț. Dar “cineva” i-a observat. 🙂 Și i-a invitat într-un magazin de unde celui căruia i se “stricase” geaca de iarnă și purta doar un hanorac i-a cumpărat o geacă nouă, groasă, frumoasă. Apoi i-a dus într-un magazin de încălțăminte și le-a …”