Brașov. Așa este? Ciprian: „Jumbo …Bătaie de joc la adresa oamenilor care sunt nevoiți sa stea 1 ora la coada după ce 30 min cauți casele de marcat pentru ca este foarte ,,inteligent” proiectat, oameni care sunt in vârstă si nu vad acele indicatoare se învârt de nu știu cate ori prin magazin sa găsească ieșirea. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️. Coada de la Carrefour pana la Selgros pentru o păpușă ,,no name” care …”

Last Updated on decembrie 1, 2019 Magazinul Jumbo nu este pe placul tuturor cu toate că a dat lovitura în materie de jucării. Înainte umblai de nebun pe la marile magazine și nu găseai nimic. Acum Kaufland oferă reduceri de 50%. Și de ce să tot plătești 100 de lei la Noriel pentru o jucărie pe care copilul o strică în câteva zile?

Pe grupul de Facebook Ce iti trebuie, frate? Brasov, Ciprian Nedelcu a scris: „JUMBO! O manipulare ordinara a oamenilor, unde găsești păpuși din piață de la rusi, un magazin fără parcări, cu o capacitate foarte mare si 3 case de marcat.

Brașov. Așa este? Ciprian: „Jumbo ...Bătaie de joc la adresa oamenilor care sunt nevoiți sa stea 1 ora la coada după ce 30 min cauți casele de marcat pentru ca este foarte ,,inteligent" proiectat, oameni care sunt in vârstă si nu vad acele indicatoare se învârt de nu știu cate ori prin magazin sa găsească ieșirea. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️. Coada de la Carrefour pana la Selgros pentru o păpușă ,,no name" care ...” 1

Bătaie de joc la adresa oamenilor care sunt nevoiți sa stea 1 ora la coada după ce 30 min cauți casele de marcat pentru ca este foarte ,,inteligent” proiectat, oameni care sunt in vârstă si nu vad acele indicatoare se învârt de nu știu cate ori prin magazin sa găsească ieșirea. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️.

Coada de la Carrefour pana la Selgros pentru o păpușă ,,no name” care rezista atât cat costa.Toate rebuturile Europei in tara noastra! Un magazin ieftin din toate punctele de vedere.

Logo nou:Marea prosteala!!!Si ce credeti? Lumea se calca efectiv in picioare pentru ca a reusit sa cumpere coarne de ren cu 2 lei. (…)”

Stefan Ion: Faza cu iesitul din magazin e o chestie de marketing ca sa “vizitezi ” fara sa vrei tot magazinul ,un întreg labirint ,Parcare mica ,nebunie totală!

Diana Munteanu: Da asa este si eu am pierdut ore acolo pt ce ? Sunt curioasă dupa sărbători ce va baga in locul la cele de împodobit
Runceanu Iulian: dacă ai fost în Timișoara sau Ploiești vei știi ce baga. Au de la mâncare, la caserole, covoare, tot ce e necesar pentru casă, pentru școală etc.

Ioana Nico: Fugi la Selgros și Metro. Aceleași păpuși “no name”, la preturi exorbitante!!!
George Geo: Interesant cum aruncam cu noroi dar nu vedem cum se comporta oamenii odată intrați în magazin,cum spunea cineva mai sus nu va obliga nimeni sa cumpărați aceste ciurucuri sau poate credeati ca se vând articole de firma consacrate…ei uite ca nu,doar la aruncat cu noroi suntem buni dar sa posteze cineva niște reguli de comportament in societate nici ca am văzut…seara buna tuturor

Ioana Nico: Sunt atât de multe articole utile pentru casă, și tu te lovești de păpuși??? “Păpușele” găsești în alta parte, ai greșit locația🤣🤣🤣

Mihai Alexandru-Sorin: Nu e ca si cum multi nu stiati de jumbo, zici ca o fi ceva nou:). E un magazin decent unde iti poti gasi lucrurile la un pret rezonabil fata de alte magazine 🙂. Oriunde l-ar fi construit tot era trafic. Sa vedem dupa deschiderea mall-ului ce mai zicem 🙂

Madalina Gabriela Rusu: Am fost de 4 ori si niciodata nu am văzut ceva ce nu-mi place…
Prima dată am fost de curiozitate, următoarele dati au fost alegerea mea ca am revenit.
Gama variată, preturi acceptabile, personal amabil toate casele deschise, nr generos de usi de incendiu ….magazin gandit strategic…
Hai sa nu mai aruncam cu noroi… cui nu ii place nu merge si gata 😉
Eu sunt fan… si mai merg

Anda Bărsan: Jumbo e un lanț de magazine grecesc. Nu s-a inventat sau deschis special pentru români. Aa, că românul așa e obișnuit să stea la cozi doar că stau și alții, asta e partea a doua. Mulți nici nu știu ce se vinde acolo, dar merg că se duc și vecinii. Nu vă obligă nimeni să mergeți și chiar v-am mulțimi, noi ăștia proști care vrem să luăm lucruri de la ei, dacă nu ați mai merge. Locuri de parcare sunt.

Și cum a întrebat cineva mai sus:ce căută bătrânii acolo?! Și din nou același răpuns:pentru că așa era pe vremea lor, stăteau la cozi pentru orice. Iar modul în care sunt aranjate raioanele ține de marketing. Fiecare patronat își vede interesul! Mai lăsați comentariile acestea răutăcioase și nefondate. PS: mie îmi pare bine că s-a deschis Jumbo la Brașov. Chinezării sau produse rusești găsim în toate magazinele doar că mai plătim și brandul.

Mary Lau: Am fost Luni mie mi-a plăcut…sa nu mai fim răutăciosi…referitor la cei ce spuneti de persoanele in varsta,nu va gânditi ca majoritatea au pensiile mici…au dorit să le cumpere o jucărie nepoților…referitor la cozi,da sa sta la case…nu au personal ma asteptam sa stau..

Previous Story

PSD Brașov cere excluderea lui Nicolae Bădălău, colegul lor, care i-a jignit pe românii din Diaspora. „Exprimarea “fetițele alea” ar trebui mai degrabă să ne îngrijoreze prin prisma fenomenului traficului de persoane, fenomen agravant, care…”

Next Story

Brașov. George Scripcaru: „La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români! Este momentul în care celebrăm România frumoasă și pe oamenii ei care schimbă, cu responsabilitate, lumea în bine. Astăzi, oferim un …”