Last Updated on decembrie 4, 2019 Probleme tot mai mari la transportul în comun. Se vorbește de extinderea RATBV la Codlea, Râșnov, dar în Brașov călătorii se calcă în picioare în autobuze. Primăria ar trebui să suplimenteze traseele de autobuze pentru elevi altfel Brașovul va rămâne fără autobuze.
Izabela Georgiana Scaunas: „Not so fun fact: Asa se circula cu mijlocul de transport în comun în România anului 2019,in curând 2020. Orașul? Brașov, cel despre care se spune ca este „oraș de poveste”.
În fiecare dimineață este la fel, ne călcăm în picioare, ne mai strângem puțin cât sa mai încapă și alții. Poza este făcută după ce autobuzul a trecut de primele 3 stații de la capătul liniei. Stau și ma întreb ce s-ar întâmpla dacă am fi implicați într-un accident…
Am fi zdrobiți ca niște gândaci! Am adresat problema asta și celor de la RATBV SA de câteva ori, au spus ca se gândesc la o soluție… Din septembrie se tot gândesc.
Soluții sunt, problema este ca nu se pun în practică! Mai mult de jumătate din călători sunt elevi, dacă aceștia ar avea transport dedicat lor, situația s-ar îmbunătăți considerabil.
O altă soluție ar fi sa suplimenteze cursele, linia aceasta are o cursa pe ora!!! Normal ca lumea este nevoita sa se îngrămădească la un singur transport.
Cei care sunt nevoiți sa circule între orele 7:00-10:00 știu ca vor trece printr-un trafic infernal…
Poate dacă lumea ar avea o alternativa, nu ar mai circula cu mașina proprie, dar cum poți convinge oamenii sa meargă cu autobuzul sau troleul, când se circula așa, Primăria Municipiului Braşov?”
David Sorin: „A venit gerul si am observat ca de pe anumite linii au disparut o parte din autobuzele noi, ele fiind inlocuite cu unele vechi. Mai mult, am observat ca autobuzele noi lungi sunt tot mai rare la vedere. Ati observat si voi asta sau am eu o problema de perceptie? 🙂
Avem vreun ,,spion” care ne poate da informatii de peste gardul RAT Bv? 😉”
Andrei Andras: Cele articulate fac figuri dimineața la pornire de bune ce sunt. De asta există o prezență mai mare a celor scurte noi în locul celor lungi sau a celorlalte vechi pe trasee.
În principal, articulatele liniilor 5 și 23 fac figuri, dar și pe 31 sunt predominante cele scurte acum.
În rest, autobuzele vechi circulă toate celelalte linii ce nu trec pe la primărie.