De ce miroase urât în Brașov? Cristina Anghel: „E normal ca o ferma bio sa fertilizeze din HAZNA ?  Hazna- wc in fundul curții… Ce dracu’ legume bio sunt alea ?”

Last Updated on decembrie 4, 2019 Garda de Mediu anunță că mirosurile urâte din oraș provin de la o firmă agricolă din Sânpetru care practică agricultura bio și care fertilizează terenurile cu gunoi de grajd și de hazna. Legume bio cu gust de dejecții umane.

Serban Sovaiala: „Văd că e o mare vânzoleală pe Facebook legată de mirosurile din Brasov. Cărora Garda de Mediu le-a găsit sursa ca venind de la nuș’ ce firma din Sânpetru care face fertilizare bio pe terenurile cultivate.

De ce miroase urât în Brașov? Cristina Anghel: „E normal ca o ferma bio sa fertilizeze din HAZNA ?  Hazna- wc in fundul curții... Ce dracu' legume bio sunt alea ?” 1

Imi aduc aminte cum, in 1996, când am ajuns prima oară în Elveția, am fost uimit de mirosul de rahat care plutea peste tot, de la aceeasi fertilizare bio făcută peste tot in Elveția. Și la fel de tare m-a uimit relaxarea totală a elvetienilor față de miasme, dar și a turiștilor, muuuuult mai mulți față de cei care ajung prin Brașov.

Probabil ca mai avem mult de mers până vom înțelege care e normalitatea si cum trebuie să trăim în corelare cu natura, nu împotriva ei.

Dacă, însă, sursa miasmelor este groapa de gunoi, este o cu totul altă poveste.

P. S. Eu unul recunosc că nu am simțit încă mirosurile despre care unii fac atâta tam tam. O fi nasul meu mai tocit”.

Cristina Anghel: „Da, dar garda zice ca firma aceea bio, sau ferma ce o fi, fertilizeaza cu bãlegar de animale SI DE HAZNA.
E normal ca o ferma bio sa fertilizeze din HAZNA ?
Hazna- wc in fundul curții…
Ce dracu’ legume bio sunt alea ?”

Previous Story

Brașov. „Asa se circula cu autobuzul RATBV … ne călcăm în picioare… Stau și ma întreb ce s-ar întâmpla dacă am fi implicați într-un accident…Am fi zdrobiți ca niște gândaci! Am adresat problema asta și celor de la …”

Next Story

Brașov. Magazin Kaufland blocat de USR. „Solicităm guvernului Orban anularea HG prin care se desființează Baza Sportivă Forex”