(Video explicații) Brașov. Vlad: „Ăștia de la primărie instalează prin centrul istoric Brașov antene de Wi-Fi. De unde diverși au dedus că s-a dat drumul la exterminarea populației. Paranoia în formă pură. Băbăieți, vă explică fizicianul de mai jos cum e cu radiația aia …”

Last Updated on noiembrie 6, 2019 La Brașov, Primăria montează antene pentru Wi-Fi gratuit în centrul orașului. Unii brașoveni sunt indignați de pericolul rețelelor WI FI și 5G

Vlad Mihai Rotila: „Astăzi am citit păreri și păreruțe de la diverși, care se plâng de radiații 5G sau de radiația dată de Wi-Fi, cum vor “ăștia” să ne extermine, cum i s-a încălzit unuia capu’ după ce a vorbit o oră la telefon cu nevasta – de unde el a dedus că e radiația de la telefon.

(Video explicații) Brașov. Vlad: „Ăștia de la primărie instalează prin centrul istoric Brașov antene de Wi-Fi. De unde diverși au dedus că s-a dat drumul la exterminarea populației. Paranoia în formă pură. Băbăieți, vă explică fizicianul de mai jos cum e cu radiația aia ...” 1

Sau cum ne mor albinele de la 5G și ne ducem la dracu cu toată planeta. Indivizi care se informează de pe site-uri mai mult sau mai puțin obscure gen activenews.

Ăștia de la primărie instalează prin centrul istoric Brașov antene de Wi-Fi. De unde ei au dedus că s-a dat drumul la exterminarea populației. Paranoia în formă pură.

Băbăieți, vă explică fizicianul de mai jos cum e cu radiația aia de o tot pomeniți ampulea”.

Vezi aici Video:

Sunt periculoase?

Previous Story

Brașov. Brad de 31 de metri în Piața Sfatului, adus în această seară. 700.000 de beculețe vor lumina străzile din centrul orașului și bradul de Crăciun din Piața Sfatului

Next Story

Corona Brașov egal cu CSM București! CSM Corona Brasov: „💛💙Va multumiiiiiim din toata inima!!!! Nu stiu cum ati trait voi, dar NOI, privindu-va….ne-am trezit cu lacrimi de emotie in ochi. A fost o …”