(Video explicații) Brașov. Vlad: „Ăștia de la primărie instalează prin centrul istoric Brașov antene de Wi-Fi. De unde diverși au dedus că s-a dat drumul la exterminarea populației. Paranoia în formă pură. Băbăieți, vă explică fizicianul de mai jos cum e cu radiația aia …”

(Last Updated On: November 6, 2019)

La Brașov, Primăria montează antene pentru Wi-Fi gratuit în centrul orașului. Unii brașoveni sunt indignați de pericolul rețelelor WI FI și 5G

Vlad Mihai Rotila: „Astăzi am citit păreri și păreruțe de la diverși, care se plâng de radiații 5G sau de radiația dată de Wi-Fi, cum vor “ăștia” să ne extermine, cum i s-a încălzit unuia capu’ după ce a vorbit o oră la telefon cu nevasta – de unde el a dedus că e radiația de la telefon.

(Video explicații) Brașov. Vlad: „Ăștia de la primărie instalează prin centrul istoric Brașov antene de Wi-Fi. De unde diverși au dedus că s-a dat drumul la exterminarea populației. Paranoia în formă pură. Băbăieți, vă explică fizicianul de mai jos cum e cu radiația aia ...” 1

Sau cum ne mor albinele de la 5G și ne ducem la dracu cu toată planeta. Indivizi care se informează de pe site-uri mai mult sau mai puțin obscure gen activenews.

Ăștia de la primărie instalează prin centrul istoric Brașov antene de Wi-Fi. De unde ei au dedus că s-a dat drumul la exterminarea populației. Paranoia în formă pură.

Băbăieți, vă explică fizicianul de mai jos cum e cu radiația aia de o tot pomeniți ampulea”.

Vezi aici Video:

Sunt periculoase?