Corona Brașov egal cu CSM București! CSM Corona Brasov: „💛💙Va multumiiiiiim din toata inima!!!! Nu stiu cum ati trait voi, dar NOI, privindu-va….ne-am trezit cu lacrimi de emotie in ochi. A fost o …”

Last Updated on noiembrie 7, 2019 Corona Brașov și CSM București au terminat ieri la egalitate, 30-30, într-un meci din etapa a 10-a Ligii Naționale de handbal feminin.

În urma acestui rezultat Corona urcă pe locul doi în clasament, la un singur punct în fața celor de la Vâlcea, în timp ce CSM București se află pe 4, la 5 puncte de lider.

Cristina Neagu a jucat mai bine de 40 de minute și a marcat nu mai puțin de 9 goluri, însă cea mai bună jucătoare a meciului a fost însă Cristina Laslo, cu 10 goluri, informează prosport.ro.

Corona Brașov egal cu CSM București! CSM Corona Brasov: „💛💙Va multumiiiiiim din toata inima!!!! Nu stiu cum ati trait voi, dar NOI, privindu-va....ne-am trezit cu lacrimi de emotie in ochi. A fost o ...” 1

CSM București a avut șansa de a se apropia la trei puncte de Vâlcea, dar Corona Brașov a arătat și cu această ocazie că nu glumește în acest sezon. Poate la rândul ei să devină o pretendentă la titlu, dacă va reuși să ajungă la constanța echipelor mari, absolut necesară pentru a câștiga trofee.

Cert este că formația lui Ion Crăciun și-a dominat adversara timp de 55 de minute, lipsindu-i doar maturitatea pentru a obține o victorie mare, în perioada în care CSM a refăcut o diferență de șase goluri.

În ultimul minut, ambele formații au avut șansa de a câștiga. Lekic a fost sancționată cu pași la o acțiune în care a finalizat, iar apoi Sorina Tîrcă a trimis o minge razantă cu vinclul. S-a terminat până la urmă 30-30, după cel mai frumos meci al sezonului!

Corona Brașov – CSM București 30-30 (15-15)

Laslo 10, Tîrcă 5, Pavicevic 4, Bazaliu 4, Gomes 3, Bucur 2, Buceschi 1, M. Neagu 1 / C. Neagu 9, Omoregie 6, Curea 5, Cvijic 4, Pintea 4, Lekic 1, Moisă 1

CSM Corona Brasov: „💛💙Va multumiiiiiim din toata inima!!!! Nu stiu cum ati trait voi, dar NOI, privindu-va….ne-am trezit cu lacrimi de emotie in ochi. A fost o seara atat de frumoasa…de care ne-am bucurat IMPREUNA, oameni buni. Ne place sa credem ca ne meritam unii pe altii. Suntem ataaaat de frumoooosi impreuuuuna!!!! 😍

Corona – CSM Bucuresti 30-30 (15-15)
Pentru Corona au marcat: Laslo 10, Tirca 5, Bazaliu 4, Pavicevic 4, Gomes 3, Bucur 2, Buceschi 1, Neagu 1.

Felicitari, ECHIPA! Stim ca ti-ai dorit mai mult…dar sa stii ca ne-ai umplut sufletul! Multumim! 🤗”

Previous Story

(Video explicații) Brașov. Vlad: „Ăștia de la primărie instalează prin centrul istoric Brașov antene de Wi-Fi. De unde diverși au dedus că s-a dat drumul la exterminarea populației. Paranoia în formă pură. Băbăieți, vă explică fizicianul de mai jos cum e cu radiația aia …”

Next Story

Brașov. Deputatul Gabriel Andronache a refuzat funcția de secretar general al Guvernului. „Cea mai mare bătălie se va da în Parlament, iar aici este nevoie de experienţa mea. Dar am toată disponibilitatea de a consilia, cu titlu onorific, pe partea legislativă, pe oricine din actualul Guvern, dacă voi fi solicitat”