Brașov. Deputatul Gabriel Andronache a refuzat funcția de secretar general al Guvernului. „Cea mai mare bătălie se va da în Parlament, iar aici este nevoie de experienţa mea. Dar am toată disponibilitatea de a consilia, cu titlu onorific, pe partea legislativă, pe oricine din actualul Guvern, dacă voi fi solicitat”

(Last Updated On: November 7, 2019)

Deputatul Gabriel Andronache a fost pe lista scurtă a premierului Ludovic Orban pentru funcția de secretar general al Guvernului. Andronache a ales însă să continue lupta cu PSD în Parlament,  în calitate de vicelider la grupul PNL de la Camera Deputaţilor

Andronache a declarat pentru mytex.ro: „Mi s-a propus, într-adevăr, dar de la bun început am convenit cu preşedintele partidului, premierul Ludovic Orban, că rămân vicelider la grupul PNL de la Camera Deputaţilor, pentru că eu consider că cea mai mare bătălie se va da în Parlament, iar aici este nevoie de experienţa mea. Dar am toată disponibilitatea de a consilia, cu titlu onorific, pe partea legislativă, pe oricine din actualul Guvern, dacă voi fi solicitat”.

Brașov. Deputatul Gabriel Andronache a refuzat funcția de secretar general al Guvernului. „Cea mai mare bătălie se va da în Parlament, iar aici este nevoie de experienţa mea. Dar am toată disponibilitatea de a consilia, cu titlu onorific, pe partea legislativă, pe oricine din actualul Guvern, dacă voi fi solicitat” 1

Lui Andronache Ludovic Orban i-a cerut deja consultanță, fiind membru al grupului de lucru care a elaborat Ordonanța de restructurare a Guvernului, de la 21 la 16 ministere.