Foto Brașov. Cristian: „Așa se întreține un autobuz RATBV (în echipă)😉”

Last Updated on noiembrie 7, 2019 Sunt șoferi la RATBV care se țin de treabă. Respectă călătorii, curăță autobuzele, respectă programul.

Pe grupul de Facebook RATBV – Grupul Călătorilor, Cristian Piedone a distribuit fotografii cu mesajul: „Așa se întreține un autobuz (în echipă)😉❤️🚌❤️”
Foto Brașov. Cristian: „Așa se întreține un autobuz RATBV (în echipă)😉” 1

Foto Brașov. Cristian: „Așa se întreține un autobuz RATBV (în echipă)😉” 2

Foto Brașov. Cristian: „Așa se întreține un autobuz RATBV (în echipă)😉” 3

Foto Brașov. Cristian: „Așa se întreține un autobuz RATBV (în echipă)😉” 4

Foto Brașov. Cristian: „Așa se întreține un autobuz RATBV (în echipă)😉” 5

Foto Brașov. Cristian: „Așa se întreține un autobuz RATBV (în echipă)😉” 6

În altă ordine de idei, Primăria Brașov a renunțat să mai cumpere autobuze hibrid, va cumpăra doar autobuze electrice.

George Scripcaru: „Am semnat actul adițional la contractul pe care îl avem cu Agenția Fondului de Mediu pentru a putea achiziționa autobuze electrice, în loc de autobuze hibrid. Le mulțumesc celor de la AFM pentru că au acceptat solicitarea noastră de achiziție autobuze electrice, iar în noiembrie vom putea lansa licitația. Cele 20 de autobuze vor deservi centrul istoric.

De aceea ele vor fi de dimensiuni mai mici, de 8-9 metri, astfel încât să fluidizăm traficul cât mai mult, date fiind căile de acces din zona veche a orașului. Sper să semnăm cât mai repede contractul de achiziție și pentru cele 20, astfel încât întreg pachetul finanțat de AFM, de 52 de autobuze, să intre în circulație. Cu siguranță, de primăvara viitoare, primele autobuze electrice, fabricate în Cehia, vor circula în Brașov”,

Previous Story

Brașov. Deputatul Gabriel Andronache a refuzat funcția de secretar general al Guvernului. „Cea mai mare bătălie se va da în Parlament, iar aici este nevoie de experienţa mea. Dar am toată disponibilitatea de a consilia, cu titlu onorific, pe partea legislativă, pe oricine din actualul Guvern, dacă voi fi solicitat”

Next Story

Foto Brașov. Spitalul Județean modernizat. Adrian Veștea: „Au fost finalizate lucrările de reabilitare la patru din cele cinci ale spitalului județean. De asemenea, mă bucur că se lucrează şi la staţionarele Astra şi Tractorul, astfel încât…”