Video Brașov. De asta s-a speriat Scripcaru! Protest masiv împotriva tăierii a 8,000 de copaci din zona Tâmpa. Peste 1,000 de brașoveni au strigat „Stop Gorița!”

Last Updated on noiembrie 3, 2019 PNL Brașov și George Scripcaru au susținut în ultima lună că ce bine este să se taie 8,000 de copaci din zona Tâmpa fără să explice beneficiile acestei masive defrișări. O parte dintre brașoveni pur și simplu s-a revoltat împotriva acestei crime ecologice.

Scripcaru și PNL Brașov au reușit să-i scoată din sărite pe susținătorii USR, care, la alegerile europarlamentare, erau …40% din electoratul brașovean. De ce să-i enervezi în loc să-i atragi de partea ta?
De exemplu, la Cluj, Emil Boc face parcuri de 100 de milioane de euro! Din păcate Scripcaru seamănă tot mai mult cu Gabriela Firea, vede conspirații, când lucrurile sunt simple: brașovenii s-au săturat de betoane, vor parcuri, copaci, verde.
Video Brașov. De asta s-a speriat Scripcaru! Protest masiv împotriva tăierii a 8,000 de copaci din zona Tâmpa. Peste 1,000 de brașoveni au strigat „Stop Gorița!” 1

Vineri, Scripcaru, simțind valul de revoltă, s-a declarat înfrânt, și a anunțat că suspendă tăierile masive. Cei de la PNL Brașov au picat astfel de fraieri. Și acum, pe Facebook, ei se luptă că este bine să taie 8,000 de copaci fără o minimă dezbatere publică. Cu o asemenea atitudine USR se va duce la 50%, PNL se va prăbuși lângă PSD, sub 20%.

Duminică, aproximativ 1,000 de brașoveni au ieșit să apere pădurile Brașovului de inițiativa primarului George Scripcaru, susținut de PNL Brașov.

George Alexandru Costan: Mesajul spune tot!
Video Brașov. De asta s-a speriat Scripcaru! Protest masiv împotriva tăierii a 8,000 de copaci din zona Tâmpa. Peste 1,000 de brașoveni au strigat „Stop Gorița!” 2

Robert Lazar: „Stop Gorița!”

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Stop Gorița!

Previous Story

Brașov. George Scripcaru și PNL învinși de USR, în cazul celor 8,000 de copaci. Cei de la PNL au crezut că Scripcaru este un Emil Boc dar s-a dovedit a fi o Gabriela Firea. Care este la pământ în ceea ce privește procentele, grație USR

Next Story

Romulus Oprica: „Mai tata, daca as fi primarul Brasovului …as face un drum pe sub bulevardul Garii si as forta cumva introducerea caii ferate pe sub pamant iar deasupra, intre Onix, Harmanului, Victorie si pana la Coresi Business Parc as face un mare parc, plin de verdeata si de elemente de distractie, precum parcul Tivoli din Copenhaga si i-as spune Parcul Iubirii si l-as marketa ca fiind parcul iubirii dintre Vlad Dracul si Katharina din Scheii Brasovului si as face o …”