Brașov. George Scripcaru și PNL învinși de USR, în cazul celor 8,000 de copaci. Cei de la PNL au crezut că Scripcaru este un Emil Boc dar s-a dovedit a fi o Gabriela Firea. Care este la pământ în ceea ce privește procentele, grație USR

Last Updated on noiembrie 1, 2019 George Scripcaru și PNL Brașov au suferit astăzi o înfrângere usturătoare în fața USR. Proiectul care prevede tăierea a 8,000 de copaci din zona Tâmpa a fost suspendat. Este adevărat, nu s-a renunțat la el dar Scripcaru nu mai poate veni cu el înainte de alegerile locale. După alegeri va reveni.

Proiectul a fost un test pentru politicienii locali. USR, învingător, Scripcaru dispărut discret, cei de la PNL au picat de fraieri. Așa se vor desfășura evenimentele până la alegerile locale. USR se bazează pe 40% din electoratul brașovean, Scripcaru, dacă mai prinde un mandat va fi blocat de USR la proiectele prostești, nu se va mai putea baza pe PNL care acum pierde masiv din cele 20 procente pe care le mai avea.

Brașov. George Scripcaru și PNL învinși de USR, în cazul celor 8,000 de copaci. Cei de la PNL au crezut că Scripcaru este un Emil Boc dar s-a dovedit a fi o Gabriela Firea. Care este la pământ în ceea ce privește procentele, grație USR 1

Cei de la PNL au crezut că Scripcaru este un Emil Boc dar s-a dovedit a fi o Gabriela Firea. Care este la pământ în ceea ce privește procentele, grație USR.

Maxmilian Radu Munteanu: „Guys, hold yer horses! ”Suspendat” nu înseamnă ”anulat”. Treaba merge mai departe, e important să ne informăm cât mai bine!

Dar cel mai important lucru e că asta e o victorie importantă a societății civile din Brașov, o mare gură de oxigen pentru noi toți, un precedent esențial și ar trebui să se traducă în mai multă încredere în noi înșine. Că dacă am aflat ceva zilele ăstea, am aflat cât de importantă e unitatea și cât de puternici suntem împreună. Știu-știu, sunt clișee, dar clișeele sunt adevărate.

Much Love, ne vedem azi la 17:00 la Aro, la dezbatere. Că TREABA MERGE MAI DEPARTE!”

Potrivit mytex.ro, întrucât proiectul Gorița a iscat numeroase discuții în spațiul public și este o temă exploatată electoral, primarul George Scripcaru a decis suspendarea acestuia, urmând să fie solicitată o consultanță din partea unei comisii neutre de specialiști.

Previous Story

Brașov. Surse. George Scripcaru învins! Primarul a suspendat implementarea proiectului drumului forestier Gorița! S-a speriat de protestul de duminică?

Next Story

Video Brașov. De asta s-a speriat Scripcaru! Protest masiv împotriva tăierii a 8,000 de copaci din zona Tâmpa. Peste 1,000 de brașoveni au strigat „Stop Gorița!”