Brașov. Surse. George Scripcaru învins! Primarul a suspendat implementarea proiectului drumului forestier Gorița! S-a speriat de protestul de duminică?

Last Updated on noiembrie 1, 2019 Primarul Geroge Scripcaru a suspendat implementarea proiectului drumului forestier Gorița care prevedea tăierea a peste 7.500 de metri cubi de lemn de pe aproape 15 hectare de pădure.

Informația a apărut pe Facebook.

Brașov. Surse. George Scripcaru învins! Primarul a suspendat implementarea proiectului drumului forestier Gorița! S-a speriat de protestul de duminică? 1

Robert Lazăr a scris: „Primarul a suspendat implementarea proiectului drumului forestier Gorița!”

„Nu am preluat de nicăieri. Am auzit live, în timpul transmisiunii ședinței de Consiliu Local”, a completat acesta.

Allen Coliban a scris: „Scripcaru a suspendat proiectul #DrumForestierGorița! A motivat că are nevoie de o analiză în detaliu și că va reveni cu o nouă propunere de HCL.

Cu atât mai importantă este dezbaterea ce va avea loc azi, de la ora 17:00, la Hotel Aro (sala Europa). Ne vedem acolo!”

Vezi video aici:

Peste 7.000 de braşoveni au semnat o petiţie prin care cer autorităţilor să nu atingă niciun arbore din zona aflată între Tâmpa şi Masivul Postăvarul. Există un proiect pentru construcţia unui drum prin pădure, care să lege două cartiere ale oraşului, însă, pentru asta, trebuie defrişată o suprafaţă de pădure cât cinci stadioane.

Iubitorii potecilor umbrite din apropierea Rezervaţiei Tâmpa au aflat despre planurile autoritățior abia când pe mii de copaci din zonă au apărut marcaje.

Potrivit proiectului, drumul forestier Goriţa urmează să unească două dintre cartierele oraşului, pe o distanţă de 11 kilometri. Drumul va străbate pădurea dintre Tâmpa şi Masivul Postăvarul şi unele dintre cele mai frumoase trasee turistice.

Previous Story

Brașov. Update. Muncitor decapitat cu excavatorul în timpul operaţiunii de salvare. “Noi săpam, a trecut trenul, a vibrat aici şi s-a surpat pământul. Ei au căzut cu tot cu pământ”

Next Story

Brașov. George Scripcaru și PNL învinși de USR, în cazul celor 8,000 de copaci. Cei de la PNL au crezut că Scripcaru este un Emil Boc dar s-a dovedit a fi o Gabriela Firea. Care este la pământ în ceea ce privește procentele, grație USR