Romulus Oprica: „Mai tata, daca as fi primarul Brasovului …as face un drum pe sub bulevardul Garii si as forta cumva introducerea caii ferate pe sub pamant iar deasupra, intre Onix, Harmanului, Victorie si pana la Coresi Business Parc as face un mare parc, plin de verdeata si de elemente de distractie, precum parcul Tivoli din Copenhaga si i-as spune Parcul Iubirii si l-as marketa ca fiind parcul iubirii dintre Vlad Dracul si Katharina din Scheii Brasovului si as face o …”

Last Updated on noiembrie 3, 2019 Tu ce ai face dacă ai fi primarul Brașovului? Ai betona tot și ai tăia mii de copaci din zona Tâmpa? Sau ai face ca Emil Boc, la Cluj, parcuri de 100 de milioane de euro?

Romulus Oprica: „Si cum ma uitam eu asa la oras, ma gandeam:
* mai tata, daca as fi primarul Brasovului m-am duce direct la norvegienii aia plini de bani si i-as invita sa investeasca aici. Sa faca un metrou + linie de tren usor pe raza de 30 km in jurul orasului, ca sa devenim mai competitivi si mai atractivi in atragerea de investitii, sa crestem nivevul de trai al intregii regiuni si sa folosim mai putin autoturismele personale.
Romulus Oprica: „Mai tata, daca as fi primarul Brasovului ...as face un drum pe sub bulevardul Garii si as forta cumva introducerea caii ferate pe sub pamant iar deasupra, intre Onix, Harmanului, Victorie si pana la Coresi Business Parc as face un mare parc, plin de verdeata si de elemente de distractie, precum parcul Tivoli din Copenhaga si i-as spune Parcul Iubirii si l-as marketa ca fiind parcul iubirii dintre Vlad Dracul si Katharina din Scheii Brasovului si as face o ...” 1

* Si dupa ce am avea o retea de metrou bine organizata as transforma cate o banda de circulatie de pe fiecare sosea in spatiu exclusiv pentru biciclete.

* si as face un drum pe sub bulevardul garii si as forta cumva introducerea caii ferate pe sub pamant iar deasupra, intre Onix, Harmanului, Victorie si pana la Coresi Business Parc as face un mare parc, plin de verdeata si de elemente de distractie, precum parcul Tivoli din Copenhaga si i-as spune Parcul Iubirii si l-as marketa ca fiind parcul iubirii dintre Vlad Dracul si Katharina din Scheii Brasovului si as face o tona de evenimente la care sa vina strainii si de Sf. Valentin si de Halloween precum musulmanii la Mecca.

* si as incuraja ONG-urile sa faca evenimente mici si multe, dar in cartiere, nu in centru
* si as incerca sa fac din Poiana o zona de cazinouri, sa fie Poiana Brasov Monte Carlo-ul Europei de Est.

Si cum ma gandeam eu asa, mi-a zis Benedek Bela ca e cazul sa ma trezesc si sa mergem mai departe. 🙂
Mai tata, mai, eu nu-s primarul Brasovului si nici nu-mi propun sa fiu, dar l-as vota cu toata inima pe cel care ar veni cu o astfel de viziune. Abia astept!”

Previous Story

Video Brașov. De asta s-a speriat Scripcaru! Protest masiv împotriva tăierii a 8,000 de copaci din zona Tâmpa. Peste 1,000 de brașoveni au strigat „Stop Gorița!”

Next Story

Reacție. USR Brașov le răspunde celor de la PNL în cazul implicării uni membru USR Brașov în realizarea proiectului drumului forestier Gorița.