(Video) Accident Brașov. 4 răniți, în zona Pădurea Bogăţii. 5 autoturisme lovite între Codlea și Ghimbav

Last Updated on noiembrie 29, 2019 Două accidente grave au avut loc vineri. Unul seara, în zona Pădurea Bogăţii, altul după-amiaza, între Codlea și Ghimbav

Potrivit ISU Braşov, evenimentul rutier s-a produs în zona Pădurea Bogăţii, spre Hoghiz, între doua autoturisme. Au rezultat 4 victime, dintre care doua incarcerate. Se deplaseaza un echipaj pentru descarcerare, o autospeciala cu apa si spuma, 3 echipaje SMURD. Două persoane vor fi transportate la spital, cele doua victime sunt constiente, anunță Realitatea Brasov.
(Video) Accident Brașov. 4 răniți, în zona Pădurea Bogăţii. 5 autoturisme lovite între Codlea și Ghimbav 1

Cinci autoturisme s-au tamponat într-un eveniment rutier pe DN1, între Codlea și Ghimbav. Cauza pincipală: o dubă rămasă pe banda a doua, cu avariile pornite, în staționare, anunță Codlea.info.

Prima mașină a redus viteza, a doua la fel, însă cea de a treia și următoarele două nu au mai văzut și s-au înghesuit în primul autoturism și în cel de al doilea.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) De ce? Emil Boc plantează copaci, George Scripcaru taie 8,000 de copaci lângă Tâmpa. Ce are Clujul și nu are Brașovul?

Next Story

Brașov. Tu vrei brad de Crăciun în Piața Sfatului?  Marius Vintila: „Anul trecut am întrebat pe Facebook de ce primăria Brașov mai face pom de iarnă în piața Sfatului (brad de vreo 120 de ani tăiat din pădure!!), cînd ar putea să …”