(Foto) De ce? Emil Boc plantează copaci, George Scripcaru taie 8,000 de copaci lângă Tâmpa. Ce are Clujul și nu are Brașovul?

Last Updated on noiembrie 29, 2019 Primarul Clujului a participat astăzi la o nouă sesiune de plantare de copaci, pe domeniul public. În schimb, George Scripcaru și PNL Brașov susțin tăierea a 8,000 de copaci lângă Tâmpa. Proiectul este momentan suspendat de frica celor care iubesc pădurea. Astăzi a apărut zvonul că primarul ar fi renunțat total la proiect dar fără o hotărâre de Consiliu în acest sens proiectul rămâne valabil, mai ales că nimeni de la PNL Brașov nu are curaj să iasă public să spună că est împotriva proiectului.

Încă un amănunt: Clujul investește 100 de milioane de euro în parcurile din oraș. Câți bani a investit Brașovul în parcurile din oraș? Eram la un pas să rămânem și fără Parcul Central, Scripcaru dorește construcția unei parcări gigant. Alt proiect suspendat de frica brașovenilor.

Emil Boc: „Un copac ne aduce un plus de sănătate și un pic de bucurie în viața de zi cu zi Am participat astăzi la o nouă acțiune de plantare de arbori, în parcul „Aurel Vlaicu”, în cadrul parteneriatului „PLANTĂM ca să RESPIRĂM” realizat între Primăria municipiului Cluj-Napoca și compania Lukoil.

(Foto) De ce? Emil Boc plantează copaci, George Scripcaru taie 8,000 de copaci lângă Tâmpa. Ce are Clujul și nu are Brașovul? 1 (Foto) De ce? Emil Boc plantează copaci, George Scripcaru taie 8,000 de copaci lângă Tâmpa. Ce are Clujul și nu are Brașovul? 2 (Foto) De ce? Emil Boc plantează copaci, George Scripcaru taie 8,000 de copaci lângă Tâmpa. Ce are Clujul și nu are Brașovul? 3

Cei 9 arbori de talie foarte mare plantați astăzi vor intra în proprietatea Municipiului Cluj-Napoca cu titlu gratuit. Până la sfârșitul acestui an, Primăria continuă realizarea unui amplu proces de înverzire pe raza municipiului.

În perioada următoare vor fi plantați 200 de arbori: platani, tei argintii și aceri, în multiple parcuri și zone verzi din oraș. De asemenea, vor fi plantate 5000 de fire de gard viu și 5000 de fire de hibiscus.

(Foto) De ce? Emil Boc plantează copaci, George Scripcaru taie 8,000 de copaci lângă Tâmpa. Ce are Clujul și nu are Brașovul? 4 (Foto) De ce? Emil Boc plantează copaci, George Scripcaru taie 8,000 de copaci lângă Tâmpa. Ce are Clujul și nu are Brașovul? 5 (Foto) De ce? Emil Boc plantează copaci, George Scripcaru taie 8,000 de copaci lângă Tâmpa. Ce are Clujul și nu are Brașovul? 6

În vederea regazonării și reamenajării unor spații verzi degradate vor fi achiziționate 500 kg de semințe de gazon și 500 mp de gazon rulat. Valoarea totală a materialului dendrologic achiziționat în toamna acestui an este de 367.493,50 lei”.

Previous Story

Brașov. McDonald’s construiește un drive-in în zona Mall-ului Coresi

Next Story

(Video) Accident Brașov. 4 răniți, în zona Pădurea Bogăţii. 5 autoturisme lovite între Codlea și Ghimbav