Brașov. McDonald’s construiește un drive-in în zona Mall-ului Coresi

Last Updated on noiembrie 29, 2019 McDonald’s va construi un restaurant drive-in în zona centrului comercial Coresi Shopping Resort. Acesta ar fi  cel de-al patrulea restaurant deschis de compania americană în Brașov, după cel de pe Calea București, cel de pe Republicii și cel din incinta centrului commercial Carrefour.

Personalul mediu al unui restaurant McDonald’s este de circa 40 de persoane, în timp ce investiția medie se ridică la 2,5 milioane de lei, informează bizbrasov.ro.

Brașov. McDonald’s construiește un drive-in în zona Mall-ului Coresi 1

Începând cu 2016, McDonald’s este parte a companiei malteze Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Acţionar minoritar în cadrul operaţiunilor McDonald’s în România este şi Daniel Boaje, care şi conduce businessul de circa cinci ani.

Tranzacţia prin care McDonald’s a vândut operaţiunile către un francizat a avut o valoare de peste 60 milioane de euro. Acum, Premier Capital operează 134 de restaurante în cele şase ţări, din care mai bine de jumătate pe piaţa locală.

McDonald’s este liderul pieţei locale de restaurante, cu afaceri de peste 600 de milioane de lei, 5.000 de angajaţi şi peste 200.000 clienţi zilnic. Pe piaţa mai sunt prezente şi alte lanţuri locale sau internaţionale precum KFC, Pizza hut sau City Grill.

Previous Story

Brașov. Poluare masivă, iar, la Coresi. Joi seară, depășiri periculoase la particule în suspensie PM2.5 – 71,4. Expunerea pe termen lung la o concentrație scăzută de pulberi poate cauza cancer și moartea prematură

Next Story

(Foto) De ce? Emil Boc plantează copaci, George Scripcaru taie 8,000 de copaci lângă Tâmpa. Ce are Clujul și nu are Brașovul?