Robert Lazar: „Ca de obicei, traficul din Brașov e paralizat la ora asta (17:15). Cu bicicleta am făcut 15 minute de la birou, din zona Star, până la Lidl pe Saturn. Am trecut prin Centrul Civic, paralizat de la Dramatic până la Spitalul Județean. 34 de șoferi din mașinile de pe prima bandă stăteau pe telefon. Autobuze blocate în trafic, nervi, frustrări și claxoane. Aerul pe care am fost nevoit să-l respir, în lipsa unei măști, e aproape de …”

Last Updated on noiembrie 4, 2019 Brașovul are o mare problemă privind traficul și poluarea iar de la Primărie se aude doar liniștea.

Robert Lazar: „Ca de obicei, traficul din Brașov e paralizat la ora asta (17:15) Au de suferit cei care aleg să meargă cu mijloacele de transport în comun dar și pietonii sau bicicliștii care sunt nevoiți să respire aerul poluat din zonele cu probleme.

Robert Lazar: „Ca de obicei, traficul din Brașov e paralizat la ora asta (17:15). Cu bicicleta am făcut 15 minute de la birou, din zona Star, până la Lidl pe Saturn. Am trecut prin Centrul Civic, paralizat de la Dramatic până la Spitalul Județean. 34 de șoferi din mașinile de pe prima bandă stăteau pe telefon. Autobuze blocate în trafic, nervi, frustrări și claxoane. Aerul pe care am fost nevoit să-l respir, în lipsa unei măști, e aproape de ...” 1

Cu bicicleta am făcut 15 minute de la birou, din zona Star, până la Lidl pe Saturn. Am trecut prin Centrul Civic, paralizat de la Dramatic până la Spitalul Județean. 34 de șoferi din mașinile de pe prima bandă stăteau pe telefon. Autobuze blocate în trafic, nervi, frustrări și claxoane.

Aerul pe care am fost nevoit să-l respir, în lipsa unei măști, e aproape de a fi insuportabil. Tragi pe nas și te pișcă la sinusuri de începi să tușești.
Măcar am ajuns repede acasă. Alții încă stau probabil în trafic.

Stați să vedeți cum va fi după ce se va deschide AFI în Centrul Civic. Am zis de mult că va fi haos.
Poza e de azi dimineață, pe “pista” de biciclete de pe Saturn.
Așadar, cumpăr mască anti-poluare. Lucian Mindruta, ceva recomandări?”

Previous Story

Reacție. USR Brașov le răspunde celor de la PNL în cazul implicării uni membru USR Brașov în realizarea proiectului drumului forestier Gorița.

Next Story

Brașov. Targul de Mihail si Gavril, la Lacul Noua. Preparate din lapte si carne, gemuri, siropuri, serbeturi, fructe si legume, must, vin, tuica, suc de mere natural, gogosi, kurtos, clatite, prajituri de casa, hot-dog, hamburger, preparate calde din carne, gulas, mamaliga cu branza si smantana, ciuperci umplute