Brașov. Targul de Mihail si Gavril, la Lacul Noua. Preparate din lapte si carne, gemuri, siropuri, serbeturi, fructe si legume, must, vin, tuica, suc de mere natural, gogosi, kurtos, clatite, prajituri de casa, hot-dog, hamburger, preparate calde din carne, gulas, mamaliga cu branza si smantana, ciuperci umplute

Last Updated on noiembrie 5, 2019 În perioada 7-10 noiembrie la Lacul Noua are loc Târgul de Sfinții Mihail și Gavril, ultimul targ de toamnă din acest an.

„Inainte de a intra in perioada de cumpatare impusa de Postul Craciunului, va puteti bucura de preparate din lapte si carne, gemuri, siropuri, serbeturi, fructe si legume, must, vin, tuica, suc de mere natural, gogosi, kurtos, clatite, prajituri de casa, hot-dog, hamburger, preparate calde din carne, gulas, mamaliga cu branza si smantana, ciuperci umplute.

Brașov. Targul de Mihail si Gavril, la Lacul Noua. Preparate din lapte si carne, gemuri, siropuri, serbeturi, fructe si legume, must, vin, tuica, suc de mere natural, gogosi, kurtos, clatite, prajituri de casa, hot-dog, hamburger, preparate calde din carne, gulas, mamaliga cu branza si smantana, ciuperci umplute 1

La terasa Fooderia Cris, Nea MARIN, cunoscut bucatar de la Masterchef, vă va rasfata cu cele mai bune sarmale pe care le-ati gustat in ultima vreme.

Surpriza targului va fi o bautura alcoolica minunat de aromata, preparata dupa o veche reteta de familie pastrata cu sfintenie intr-un cufar din batranul cartier Schei.

O alta noutate a acestui targ vor fi prepelitele rotisate, o delicatesa ce nu ar trebui ratata”, anunță organizatorii.

 

Previous Story

Robert Lazar: „Ca de obicei, traficul din Brașov e paralizat la ora asta (17:15). Cu bicicleta am făcut 15 minute de la birou, din zona Star, până la Lidl pe Saturn. Am trecut prin Centrul Civic, paralizat de la Dramatic până la Spitalul Județean. 34 de șoferi din mașinile de pe prima bandă stăteau pe telefon. Autobuze blocate în trafic, nervi, frustrări și claxoane. Aerul pe care am fost nevoit să-l respir, în lipsa unei măști, e aproape de …”

Next Story

MotoEroi Brașov, donează și tu sânge! „Nu toți EROII poartă pelerină, unii au doar o cască moto si dorința de a ajuta…”