Breaking News

Brașov. Targul de Mihail si Gavril, la Lacul Noua. Preparate din lapte si carne, gemuri, siropuri, serbeturi, fructe si legume, must, vin, tuica, suc de mere natural, gogosi, kurtos, clatite, prajituri de casa, hot-dog, hamburger, preparate calde din carne, gulas, mamaliga cu branza si smantana, ciuperci umplute

(Last Updated On: November 5, 2019)

În perioada 7-10 noiembrie la Lacul Noua are loc Târgul de Sfinții Mihail și Gavril, ultimul targ de toamnă din acest an.

„Inainte de a intra in perioada de cumpatare impusa de Postul Craciunului, va puteti bucura de preparate din lapte si carne, gemuri, siropuri, serbeturi, fructe si legume, must, vin, tuica, suc de mere natural, gogosi, kurtos, clatite, prajituri de casa, hot-dog, hamburger, preparate calde din carne, gulas, mamaliga cu branza si smantana, ciuperci umplute.

Brașov. Targul de Mihail si Gavril, la Lacul Noua. Preparate din lapte si carne, gemuri, siropuri, serbeturi, fructe si legume, must, vin, tuica, suc de mere natural, gogosi, kurtos, clatite, prajituri de casa, hot-dog, hamburger, preparate calde din carne, gulas, mamaliga cu branza si smantana, ciuperci umplute 1

La terasa Fooderia Cris, Nea MARIN, cunoscut bucatar de la Masterchef, vă va rasfata cu cele mai bune sarmale pe care le-ati gustat in ultima vreme.

Surpriza targului va fi o bautura alcoolica minunat de aromata, preparata dupa o veche reteta de familie pastrata cu sfintenie intr-un cufar din batranul cartier Schei.

O alta noutate a acestui targ vor fi prepelitele rotisate, o delicatesa ce nu ar trebui ratata”, anunță organizatorii.