Breaking News

Brașov. Medicul Florin Orțan: „Am incercat, din toata lista sa cumpar doar produse romanesti. Sincer sa va spun la zahar…..am pierdut pariul. Am cautat ce stiam eu, Cristal, Margaritar. E singura forma de Cristal pe care am gasit-o. Zaharul de Bod ala cu eticheta rosie….vise. Stiti vreunul de unde se cumpara …”

(Last Updated On: November 9, 2019)

Medicul cardiolog Florin Orțan constată cu amărăciune că la supermarketurile mari nu găsește zahăr românesc, chiar dacă lângă Brașov există o fabrică de zahăr.

Florin Orțan: „Astăzi am tras paiul scurt! Am fost trimis la cumpărături, cum probabil tragem pe rand paiul scurt toți dintre noi😀Si fiindcă îmi cunoașteți opțiunile am încercat, din toată lista sa cumpăr doar produse românești.

Brașov. Medicul Florin Orțan: „Am incercat, din toata lista sa cumpar doar produse romanesti. Sincer sa va spun la zahar.....am pierdut pariul. Am cautat ce stiam eu, Cristal, Margaritar. E singura forma de Cristal pe care am gasit-o. Zaharul de Bod ala cu eticheta rosie....vise. Stiti vreunul de unde se cumpara ...” 1

Sincer sa va spun la zahar…..am pierdut pariul. Am cautat ce stiam eu, Cristal, Margaritar. E singura forma de Cristal pe care am gasit-o. Zaharul de Bod ala cu eticheta roșie….vise. Știți vreunul de unde se cumpără din Brașov zahar romanesc? Daca știți nu tineti secret!!!😂😂🧐”