(Foto) Codlea. Erwin Albu: „Bandă de biciclete la șoseaua națională …Șoferii si bicicliștii își împart DN1 prin orașul nostru….”

Last Updated on noiembrie 9, 2019 În municipiul Codlea, pe porțiunea de drum DN1 care trece prin oraș, au fost marcate piste de bicicletă.

Viceprimarul Erwin Albu a scris pe Facebook: „Șoferii si bicicliștii își împart DN1 prin orașul nostru.

Incepand de azi avem banda de biciclete la soseaua nationala care ne strabate orasul, continuand incurajarea mobilitatii alternative.

(Foto) Codlea. Erwin Albu: „Bandă de biciclete la șoseaua națională ...Șoferii si bicicliștii își împart DN1 prin orașul nostru....” 1 (Foto) Codlea. Erwin Albu: „Bandă de biciclete la șoseaua națională ...Șoferii si bicicliștii își împart DN1 prin orașul nostru....” 2 (Foto) Codlea. Erwin Albu: „Bandă de biciclete la șoseaua națională ...Șoferii si bicicliștii își împart DN1 prin orașul nostru....” 3 (Foto) Codlea. Erwin Albu: „Bandă de biciclete la șoseaua națională ...Șoferii si bicicliștii își împart DN1 prin orașul nostru....” 4 (Foto) Codlea. Erwin Albu: „Bandă de biciclete la șoseaua națională ...Șoferii si bicicliștii își împart DN1 prin orașul nostru....” 5 (Foto) Codlea. Erwin Albu: „Bandă de biciclete la șoseaua națională ...Șoferii si bicicliștii își împart DN1 prin orașul nostru....” 6

Cand putem, merita si pentru noi si pentru oras sa folosim bicicleta pe distante scurte si sa lasam masina acasa.”

Previous Story

Brașov. Fata de 12 ani dispărută din Codlea a fost găsită la București! Poliția: „Ar fi la un băiat cu care părinții știu că …”

Next Story

Brașov. Medicul Florin Orțan: „Am incercat, din toata lista sa cumpar doar produse romanesti. Sincer sa va spun la zahar…..am pierdut pariul. Am cautat ce stiam eu, Cristal, Margaritar. E singura forma de Cristal pe care am gasit-o. Zaharul de Bod ala cu eticheta rosie….vise. Stiti vreunul de unde se cumpara …”