Brașov. Fata de 12 ani dispărută din Codlea a fost găsită la București! Poliția: „Ar fi la un băiat cu care părinții știu că …”

Last Updated on noiembrie 9, 2019 Fata în vârstă de 12 ani din Codlea, dispărută vineri de la școală, a fost găsită. Fetița a fost găsită în compania unui băiat de 19 ani, cu care ar fi vorbit de mai multă vreme pe internet.

Fata, din localitatea Codlea, județul Brașov, a fost dată dispărută de părinți vineri, după ce a plecat spre școală și nu s-a mai întors acasă. Atât oamenii legii, cât și civili s-au mobilizat și au plecat în căutarea ei, informează stirileprotv.ro.

Brașov. Fata de 12 ani dispărută din Codlea a fost găsită la București! Poliția: „Ar fi la un băiat cu care părinții știu că ...” 1

Paul Mânzala, Poliția Locală Codlea: „A dispărut pur și simplu, le-a șutit niște bănuți. Este vorba de 500 de lei. Am făcut tot soiul de interogări pe la tineri și adolescenți de vârste apropiate. Exclus să fi fost în Codlea pentru că am scotocit orașul la modul propriu. Într-un final, via Poliția Națională am aflat că fetiță a fost localizată la București.”

În Capitală, ar fi ajuns cu trenul și aici s-a întâlnit cu un băiat de 19 ani, cu care ar fi vorbit pe rețelele sociale o perioadă mai lungă de timp.

Paul Mânzala, Poliția Locală Codlea: „Ar fi la un băiat cu care părinții știu că vorbește pe internet de vreo 2 ani, dar pe care nu l-au cunoscut fizic niciodată. Această persoană ar fi ajutat-o să se vadă cu un băiat cu care are o posibilă relație platonico-amoroasă”

Atât copila în vârstă de 12 ani, cât și băiatul cu care a fost găsită pe străzile din București, în timp ce ar fi vrut să urce într-un taximetru, au fost aduși la Secția 12 de Poliție din Capitală. Tot aici au ajuns și părinții fetei.

Previous Story

Foto Brașov. Hoți de lemne prinși de jandarmi. „Mai mulți bărbați au fost opriți din „activitate” de o patrulă de jandarmerie, după ce tocmai tăiaseră 26 de fagi (din care a mai rămas doar ceea ce puteți vedea în primele poze). Paguba a fost evaluată …”

Next Story

(Foto) Codlea. Erwin Albu: „Bandă de biciclete la șoseaua națională …Șoferii si bicicliștii își împart DN1 prin orașul nostru….”