Foto Brașov. Hoți de lemne prinși de jandarmi. „Mai mulți bărbați au fost opriți din „activitate” de o patrulă de jandarmerie, după ce tocmai tăiaseră 26 de fagi (din care a mai rămas doar ceea ce puteți vedea în primele poze). Paguba a fost evaluată …”

Last Updated on noiembrie 8, 2019 Jandarmeria Brașov a anunțat vineri seara că a prins mai mulți hoți de lemne, unul a fost chiar reținut la secția de Poliție.

Jandarmeria Brașov: „Tupeul distrugătorilor naturii “retezat” de cătușele jandarmilor.

3 topoare și două lanțuri ridicate în vederea confiscării și un bărbat încătușat, reprezintă bilanțul ultimei acțiuni desfășurate în zona Râșnovului, pentru combaterea abaterilor în domeniul silvic.
Foto Brașov. Hoți de lemne prinși de jandarmi. „Mai mulți bărbați au fost opriți din „activitate” de o patrulă de jandarmerie, după ce tocmai tăiaseră 26 de fagi (din care a mai rămas doar ceea ce puteți vedea în primele poze). Paguba a fost evaluată ...” 1

Mai mulți bărbați au fost opriți din „activitate” de o patrulă de jandarmerie, după ce tocmai tăiaseră 26 de fagi (din care a mai rămas doar ceea ce puteți vedea în primele poze). Paguba a fost evaluată de reprezentanții Ocolului Silvic Râșnov la 682 lei. Valoarea poate părea mică în comparație cu dezastrul lăsat în urmă. Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar „autorii” au fost sancționați contravențional. Unul dintre ei, care a fost recalcitrant, a fost încătușat și condus la sediul Poliției.

În ultima săptămână, în urma acțiunilor desfășurate am aplicat și în zona Zărnești amenzi în valoare de 3000 lei, pentru neregulile constatate în domeniul silvic”.

Previous Story

Brașov. Dispărută! O fată în vârstă de 12 ani, din localitate, a plecat de dimineaţă spre școală și nu a revenit la domiciliu din Codlea

Next Story

Brașov. Fata de 12 ani dispărută din Codlea a fost găsită la București! Poliția: „Ar fi la un băiat cu care părinții știu că …”