Brașov. Dispărută! O fată în vârstă de 12 ani, din localitate, a plecat de dimineaţă spre școală și nu a revenit la domiciliu din Codlea

Last Updated on noiembrie 8, 2019 O fată în vârstă de 12 ani, din Codlea, a plecat de dimineaţă spre școală și nu a revenit la domiciliu.

Minora căutată are înălțimea de aproximativ 1,55 m, 50 kg, față ovală, constituție robustă, păr lung, șaten spre blond, ochi căprui, ten deschis. Nu prezintă semne particulare. Nu se cunosc detalii cu privire la îmbrăcăminte.

Brașov. Dispărută! O fată în vârstă de 12 ani, din localitate, a plecat de dimineaţă spre școală și nu a revenit la domiciliu din Codlea 1

Eleva avea asupra ei telefonul mobil şi o sumă de bani, informează mytex.ro.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea fetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112, conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, subcomisar Alina Ivan.

Previous Story

Brașov. Violet: „Doar in Avantgarden am văzut așa ceva! Ajung in dreptul containerului de la L1 când văd cum zboară o pungă de gunoi… zboară la propriu, aruncată de la etajul 5 sau 6 (îmi spune un vecin etajul de la care s-a aruncat și că e un obicei). Oare de unde vin aceste persoane? Nu au …”

Next Story

Foto Brașov. Hoți de lemne prinși de jandarmi. „Mai mulți bărbați au fost opriți din „activitate” de o patrulă de jandarmerie, după ce tocmai tăiaseră 26 de fagi (din care a mai rămas doar ceea ce puteți vedea în primele poze). Paguba a fost evaluată …”