Brașov. Violet: „Doar in Avantgarden am văzut așa ceva! Ajung in dreptul containerului de la L1 când văd cum zboară o pungă de gunoi… zboară la propriu, aruncată de la etajul 5 sau 6 (îmi spune un vecin etajul de la care s-a aruncat și că e un obicei). Oare de unde vin aceste persoane? Nu au …”

Last Updated on noiembrie 8, 2019 O brașoveancă reclamă „o nesimțire” din Avantgarden. Pungă de gunoi aruncată de la etaj în fața blocului.

Pe grupul de Facebook Avantgarden 3 Brașov, ‎Violeta M. a scris: „Doar in Avantgarden am văzut așa ceva! 🤢😒😣
Ajung in dreptul containerului de la L1…când văd cum zboară o pungă de gunoi… zboară la propriu…aruncată de la etajul 5 sau 6 (îmi spune un vecin etajul de la care s-a aruncat și că e un obicei)
Brașov. Violet: „Doar in Avantgarden am văzut așa ceva! Ajung in dreptul containerului de la L1 când văd cum zboară o pungă de gunoi... zboară la propriu, aruncată de la etajul 5 sau 6 (îmi spune un vecin etajul de la care s-a aruncat și că e un obicei). Oare de unde vin aceste persoane? Nu au ...” 1

Oare de unde vin aceste persoane? Nu au primit deloc educație?
Oamenii ăștia votează!!!”

Mihai Nanu: Scurtul drum spre favelă. Azi lăsam gunoiul la usa sau la parter, mâine îl aruncam de la etaj, mașini lăsate aiurea, scandaluri, “pești și fetițe”, traficanți. Sună cunoscut? De toate avem.

Bogdan Matei: Pai daca se stie cine face, de ce nu se iau masuri? Si mie mi-a zburat in fata, tot acolo…dar eram cu ochii in telefon si am crezut ca mi s-a parut!! Am refuzat sa cred asa ceva…Deci, luam masuri impotriva nesimtitului? 🙂

Previous Story

Brașov. Cornel: „Cred că este clar ce colega cu Orange ne face hotspot, că noi pe Vodafone… Abia deschidem un site sau mail, dacă vreți locație, orașul Brașov – Centrul Vechi, iară unde doar colega poate să facă un speed test (la noi nici nu se conectează) Coresi Business Park, in principal toată fosta platformă Tractorul…”

Next Story

Brașov. Dispărută! O fată în vârstă de 12 ani, din localitate, a plecat de dimineaţă spre școală și nu a revenit la domiciliu din Codlea